A101 Çalışma Saatleri - Açılış ve Kapanış Saatleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

12 Temmuz 2018 Perşembe

A101 Çalışma Saatleri - Açılış ve Kapanış Saatleri

A101 Çalışma Saatleri | Açılış ve Kapanış Saatler - Kurgu Gücü

A101 ilk marketini 28 Nisan 2008 de açmıştır. 2008 den bu yana '' Harca Harca Bitmez '' sloganıyla sizlere en düşük fiyatlarla hizmet vermeye çalışmaktadır. Peki A101 kaç açılır ? A101 kaçta kapanır ?  A101 hafta sonu açılış saatleri? A101 hafta sonu kapanış saatleri? A101 hafta içi kapanış saatleri? A101 hafta içi açılış saatleri? İşte tüm detaylar..



A101 açıldığı tarihten günümüze kadar oldukça ilerleme kaydetti diyebiliriz. İnsanların en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi olan beslenme ihtiyacı güçlü kalabilmek için oldukça önemli bir durumdur. A101 marketleri de biz insanların genel ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına yiyecekten içeceğe, ev eşyalarından, bahçe ürünlerine kadar her şeyi en ucuz yoluyla sizlere sunmaya çalışıyor. Peki A101 saat kaçta açılıyor? Sabah işe giderken bir şeyler alacağım ya da akşam eve dönerken bir şeyler alacağım ama A101'in kaçta açıldığını bilmiyorum diyenler için A101 açılış ve kapanış saatleri hakkında bilgileri paylaşmak istedik.



A101 Saat Kaçta Açılır ?

A101 hafta içi çalışma saati olarak sabah saat tam olarak 09:00 da siz değerli insanlara hizmet vermeye başlamaktadır.. A101 bazı bölgelerde ise Cuma günleri, Cuma namazı nedeniyle öğle saatlerinde kapalı olabilmektedir. O yüzden Cuma günü öğle saatlerinde gidecek olanların bölgesinde bulunduğu A101 marketleri hakkında bilgi alıp gitmesinde fayda var.


A101 Saat Kaçta Kapanıyor ?

A101 hafta içi çalışma saatleri
olarak akşam saat tam 21:00 da kapanmaktadır. Sizlere tam tamına 12 saat hizmet veren A101, indirimli alışveriş yapabileceğiniz kaliteli ürünlerin bulunduğu bir alışveriş marketidir. Market 21:00'da kapanıyor fakat içeride bulunan müşteriler çıkana kadar içerideki müşterileri hizmet verdikten sonra günlük temizlikleri yapılmasının ardından kapanışa geçmektedir.

İlginizi Çekebilir : BİM Marketleri Açılış ve Kapanış Saatleri

A101 her yönden ucuz ürünleriyle müşterilerine en iyi fırsatlar sunmaya çalışıyor. Dışarıda daha pahalı olan ürünler A101 de biraz daha indirimli bir şekilde satılıyor. A101 in 700 marketi bulunuyor ve her ilde neredeyse en az 3 tane bulunuyor. 2008 den bu yana oldukça büyüme gösterdiler. Bu konumuzda sizlere A101 çalışma saatleri hakkında bilgiler paylaştık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..