Cristiano Ronaldo Resmen Juventus'ta | Yılın En Büyük Transferi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

10 Temmuz 2018 Salı

Cristiano Ronaldo Resmen Juventus'ta | Yılın En Büyük Transferi

Cristiano Ronaldo Resmen Juventus'ta | Yılın En Büyük Transferi - Kurgu Gücü

Son dakika spor haberi olarak Seria ekiplerinden Juventus ile anlaşma hazırlığı içinde olan Cristiano Ronaldo, yaptığı resmi açıklama ile resmen Juventus'a transfer olduğunu bildirdi. İtalyan ekibinin Cristiano Ronaldo'nun bonservisi için 105 Milyon Euro ödeyeceğini bildirdi. ilk kez 9 yıl önce '' Yaşasın Madrid '' sözünü kullanmış ve şimdi transferi sonrasında yine '' Yaşasın Madrid '' diyerek Real Madrid'e veda etti.





Daha önce Portekizli yıldız, Sporting Lizbon ve İngiltere Premier Lig ekiplerinden olan Mancester United'te forma giymişti. Bir araları Mancester United'e geri döneceği haberleri dönse de Cristiano Ronaldo son karar olarak Juventus dedi ve transfer oldu. Artık Cristiano Ronaldo resmen Juventus'ta futboluyla boy gösterecek.



Cristiano Ronaldo Resmen Juventus'ta | Yılın En Büyük Transferi - Kurgu Gücü

Real Madrid, Ronaldo'nun transferini resmen açıkladı. Resmi internet sitesinden yaptıkları açıklama ile transferin gerçekleştiğini bildirdi. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Seri A devi Juventus ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Cristiano Ronaldo, yıllık 30 Milyon Euro kazanacak. Ayrıca Juventus, Portekizli yıldızın bonservis bedeli olarak 105 Milyon Euro ödeyeceğini duyurdu. Real Madrid'in forveti Cristiano Ronaldo, Juventus'a transfer olduğunu resmen duyurdu.


Cristiano Ronaldo Real Madrid'e şu sözlerle veda etti. '' Real Madrid'de ve Madrid'de geçirdiğim yıllar, muhtemelen hayatımın en mutlu yıllarıydı. Kulübe, taraftarlara, ve şehire ayrı ayrı teşekkür etmem gerekiyor. Ancak hayatımda yeni bir sayfa açma zamanı, taraftarlarımızdan beni anlamalarını rica ediyorum. 9 harika yıl, 9 eşsiz yıldı. Benim için heyecan verici olduğu kadar aynı zamanda zordu. Çünkü Real Madrid, beklentinin çok yüksek olduğu bir kulüp.



Sahada ve soyunma odasında müthiş arkadaşlıklarım oldu. 5 yılda, üç tanesi üst üste olmak üzere 4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadık. Real Madrid benim kalibimi, ailemi kazandı. Kulübe, başkana, yöneticilere, takım arkadaşlarıma, sağlık ekibine ve tüm diğer çalışanlara teşekkür ederim. İlk kez 9 yıl önce stadımızda söylediğim gibi: Yaşasın Madrid! '' diyerek veda etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..