Paranormal Activity 6 Ne Zaman Çıkacak? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

11 Ağustos 2019 Pazar

Paranormal Activity 6 Ne Zaman Çıkacak?

Paranormal Activity 6 Ne Zaman Çıkacak? - Kurgu Gücü

Korku filmleri arasında farklı bir boyut yakalayan Paranormal Activity, kaldığı yerden devam edecek mi diye severlerini merak içinde bekletiyor. Beşinci filminden sonra Paranormal Activity 6 ne zaman vizyona girecek ya da serinin devam edeceği belli mi, Paranormal Activity 6 çıkacak mı gibi sorular soruluyor. O zaman gelin sizlere Paranormal Activity 6 ne zaman çekilecek sorusuna yanıt vermeye çalışalım.





Paranormal Activity serisinin devam filmi niteliği taşıyacak olan Paranormal Activity 6 ne zaman çıkacak diye milyonlarca sever merak içinde bu sorunun cevabını arıyor. En son filmi olan Paranormal Activity 5 ile korkunun doruklarını yaşatan film, severleri tarafından tabi ki de yeni bir filmi daha çıksın istenmektedir.

Serinin 5. filmi tam tamına 23 Ekim 2015 tarihinde vizyona girmesinden dolayı, yaklaşık 4 senedir Paranormal Activity 6 ne zaman çıkacak sorularını bizlere sorduruyor. 2007 senesinde ilk filmini çekerek başlayan Paranormal Activity serisi, söylenilene göre yeni bir film için hazırlıkların sürüyor. Düşük bütçeli olması adına eve kamera yerleştirilerek çekilen Paranormal Activity filmlerine yeni bir film daha gelmesi planlanıyor. Blumhouse'un başında bulunan Jason Blum, Paranormal Activity'e yeni bir film daha çekileceğini ve hazırlıklarının yapıldığını söyledi.

Paranormal Activity 6 Ne Zaman Çıkacak? - Kurgu Gücü
Paranormal Activity film serileri genel olarak neleri konu ediniyordu gelin onlardan kısaca bahsedelim. Her filminde bir ev içerisine yerleştirilen doğa üstü olayları keşfi konu edinilmişti. Aynı şekilde yine Paranormal Activity 6 filminde de düşük bütçeli olması açısından benzer bir film daha çekilmesi planlanıyor.



Paranormal Activity serisinin bir de spin-off filmi olan ve Japonların yapımı olan Paranormal Activity: Tokyo Night adlı filmi olduğunu da hatırlatma ister ve izlemeyenlerin izlemesini tavsiye ederiz. Paranormal Activity 6 Türkçe dublaj izle üzerinden harekete geçildiğini söyleyen Jason Blum'a karşılık olarak Paramount'un başında yer alan Jim Gianopulos, serinin yeni filmi üzerinde harekete geçildiğini resmen duyurdu.

Konu hakkında düşüncelerinizi konumuzun altında yorum olarak bizlere belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Terminator 6 Reboot Film İzle: 2019'un Heyecanla Beklenen Bilim Kurgu Filmi

3 yorum:

  1. Anıl paranormal14.08.2019 05:47

    Abi 4 sene oldu hala yeni filmi çıkmadı. Bence mutlaka paranormal activity 6 çekilip vizyona girmeli..

    YanıtlaSil
  2. Ya ama hadi hemenn çekin şu paranormal activity 6 yi...

    YanıtlaSil
  3. En sevdiğim korku fimlerinden biri

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..