Ah Bir Zengin Olsam Diyorsan, Demekle Olmaz Çabalayacaksın - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

12 Mart 2018 Pazartesi

Ah Bir Zengin Olsam Diyorsan, Demekle Olmaz Çabalayacaksın

Ah Bir Zengin Olsam Diyorsan, Demekle Olmaz Çabalayacaksın - Kurgu Gücü

Hepimizin istediği şeylerin başında para geliyor. Çok param olsa da zengin olsam diyoruz hepimiz. Zengin olmayı kim istemez ki ? Yolda geçen 100 kişiye çok paran olup zengin olmak ister misin diye sorsam 99 u tabi ki isterim der. Diğer bir kişi de zaten ben zengin olduğum için sıkıntı yok der :D



Neyse hepimiz zengin olmak istiyoruz ama bunun için ne yapıyoruz ? Önce bu soruyu kendimize bir sormamız gerek. Asgari maaş alan bir adam zengin olma gibi şansı sizce ne kadar ? Tabi ki zengin olma şansı sadece hayallerde kalıyor. Şu zamanda 10 bin TL alan adam bile ben geçinemiyorum diye ağlanıyorsa, Asgari maaş alan adam ölsün mü yani ?



Şimdi şöyle de bir şey var; Zengin olan bir kişinin giderleri de o derecede artacak. Az paran varken 100 liralık ayakkabı almayayım da 30 liralık alayım diğer kalan parayla da başka bir şeyler bakarız der fakat zengin olan kişi 3-5 bakmayıp daha çok lükse kaçar. Yani 100 TL lik ayakkabı alacağım 30 TL lik alayım demez daha lüksü varsa onu alayım der. Kısacası paran varsa giderin de o kadar çok artar.

Blog yazarak para kazanmak mümkün mü - Ayda 20.000 TL Kazan adlı konumuzu inceleyerek belki de zengin olabilirsiniz.

Herkesin zengin olma hayali vardır. Zengin olduğunda naparsın ? Zengin olduğunda nereye harcarsın ? Zengin olduğunda en çok yapmak istediğin şeyler nelerdir ? gibi sorular karşınıza elbet çıkmıştır. Genelde dünyayı gezmek isterdim diyenler oluyor. Kendime en lüksünden bir villa alırım diyenler oluyor. Kendime son model bir araba alırım diyenler oluyor. Yani herkesin özendiği ve almak istediği şeyler hep zengin olunmadığı sürece yapılması oldukça zor olan şeyler...

Ah bir zengin olsam hayatımı yaşarım.
Ah bir zengin olsam neler neler yaparım.
Ah bir zengin olsam rahat bir hayat sürerim.
Ah bir zengin olsam, ah bir zengin olsam.


Ah bir zengin olsam diyorsan, demekle olmaz çabalayacaksın diyoruz ve para kazanmak için çaba gösterip emek harcamanız gerektiğini tekrar tekrar söylüyoruz.


Hepimiz ah bir zengin olsam demişizdir. Demişizdir de bunu için ne çaba gösterdiğimizi biliyor muyuz ? Çaba göstererek mi zengin olunur ? Çaba göstermeden zengin olunmaz mı ? Zengin olmak için ya doğuştan şansı olacaksın ya da Baban zengin olacak rahat edeceksin. Babanın varsa bir holdingi yaşadın. Tabi baban doğuştan mı zengindi ? Belki de hayır tırnaklarıyla kazıya kazıya geldi ama ileri olacak çocukları için yaptı onları. Zor oldu seneler geçti ama en sonunda hedefine ulaştı.
Zengin olmak için çaba gerekir. Bir şeylerin peşinden koşturmak gerekir. Öyle boş işlerin değil tabi. Yok milli piyangodan büyük ikramiye çıksa da zengin olsam anlayışıyla zengin olmak biraz zor. Kumardan kim zengin olmuşta sen olacaksın.



Zengin olmak için ne iş yapmalı? Nasıl zengin olunur? Asgari maaş ile mi zengin olacağım ? Asgari maaşla zengin tabi ki olunmaz. Zaten başkasının himayesi altında asgari maaşla çalışarak zenginlik zor iş. Kendi işini kurup biraz da kendini sıkacaksın. Öyle her şeye para savurmayacaksın. İşte o zaman kısa kısa zengin olma şans var demektir. Zengin olmak için ne iş yapmalı diyorsanız Para Kazanmak için 8 Muhteşem Yol - %100 Kazanma Garantili konumuzu inceleyebilirsiniz.

Öyle işte arkadaşlar Ah bir zengin olsam, diyorsanız boş verin. Olmasa da çok paramız karnımız doysun Şükredelim yeter...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..