Blog Yazarak Para Kazanmak Mümkün Hatta Ayda 20.000 TL Kazanabilirsin - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Mart 2018 Çarşamba

Blog Yazarak Para Kazanmak Mümkün Hatta Ayda 20.000 TL Kazanabilirsin

Blog Yazarak Para Kazanmak Mumkun Hatta Ayda 20.000 TL Kazanabilirsin
Blog Yazarak Para Kazanmak Mümkün Hatta Ayda 20.000 TL Kazanabilirsin
Bildiğiniz üzere blog yazarak para kazanmak mümkündür. Hatta ayda 20.000 TL ve daha fazla kazanma imkanınız var. Fakat uzun vadeli zorlu bir iş olduğunu unutmamalısınız. Blog yazmak işine başladıysanız, yazı yazmaktan sıkılmayan birisi olmanız gerekmektedir. İster bir konu üzerine yoğunlaşarak yazılar paylaşabilirsiniz isterseniz de çeşitli konular üzerinden konularınızı yazmaya devam edebilirsiniz.

Blog Yazarak Para Kazanmak Mümkün Hatta Ayda 20.000 TL Kazanabilirsin

Blog yazarak para kazanmak için ben kendi blogumu kurduğumda tek bir konu üzerine yoğunlaşarak bir iş yapamayacağımı anladığım için çeşitli konular üzerinden blogumda yazılar yazmaya devam ediyorum. Sizlerde konularımı inceleyerek çeşitli bilgilere ulaşabilirsiniz.Blog yazmaya başlamadan önce kendinize bir kaç soruyu sormanızda fayda var. Hangi sorular diye soracak olursanız, Öncelikle yazı yazmayı seven biri miyim diye bir kendinize sorun.. Eğer vaktiniz yoksa ve sadece kopyala yapıştır yaparak ilerlerim diye düşünüyorsanız bu pek mümkün olan bir şey değildir. Hatta pek mümkün değil, hiç mümkün değildir.


Google başkasının paylaştığı şeyi, sen paylaştığında öne çıkarırsa senin emek hırsızlığına ortak olmuş olacaktır. Google kopyala/yapıştır sevmez bunu unutmayın.  Kopyala yapıştır ile her zaman geri planda kalırsınız ve para kazanma şansınız oldukça alt seviyelere düşer. Diyelim bu sorunun cevabını evet yazı yazmayı seven biriyim olarak cevapladınız. Gelelim diğer bir soruya, hangi konu alanlarında bilgim var ?

İlginizi Çekebilir = Blogunuza Twitter Html/JavaScript Kodu Ekleme ve Blog Sitenize Hareketli Facebook Html/Javascript Kodu Ekleme konularımı da inceleyebilirsiniz.

Blog yazarak para kazanmak için öncelikle bilginizi sınayın ve hangi konulara daha yatkın bir bilgiye sahip olduğunuzu tartın. Tek bir alanda başarılı olacağınıza inanıyorsanız kendi alanınızda ilerleyerek daha çok kazanabilirsiniz. Tabi yazdıklarınızın hepsi kendinize özgü olmalıdır. Eğer ki konu alanınız tek bir şeyle sınırlı değil de birden çok alanı kapsıyorsa bu daha iyi olacaktır. Çünkü yazılarınızı daha geniş kapsamlı yazma şansı bulacaksınızdır. Bu iki sorudan da olumlu cevaplar çıktıysa kendi adınıza sevinip blog yazarlığına atılabilirsiniz.



Dediğim gibi vaktiniz bol, yazı yazmayı seviyor ve ilgi alanlarınızda başarılı bir yazıcı olurum diyorsanız bu işe bir adım atma vaktiniz geldi demektir.





Blog yazarak para kazanmak adına ilk adımları atlattık. Özgün bir şekilde yazılarımızı yazmaya başladık. Sıra geldi blogumuzun düzenine. Blogumuz ne kadar göz alıcı olursa ve ne kadar anlaşılır bir sadelikte olursa o kadar hit alma şansına sahip olacaksınızdır. Yazılarınızı okuyuculara onların bakış açısını da göz önünde bulundurarak ortaya atarsanız, bu sizin için daha iyi sonuçlar doğuracaktır. Çünkü her insan okuduğu veya gördüğü şeylerde kendi işine yarayacak sonuçları almak ister. Gidip kendi işine yarayacak şeyleri burada paylaşmak diğer okuyucular için belki de bir anlam ifade etmeyebilir. O yüzden yüzeysel olarak değil de konunun detayını da anlatmak okuyucu kişinin daha çok işine gelir.

İlginizi Çekebilir = Adım Adım Blog Nasıl Kurulur ? Görsel Anlatım konumu da inceleyerek blog yeni ücretsiz bloglar kurabilirsiniz.

Blog yazarak para kazanmak için ilk aylarda olumlu sonuçlar alamayabilirsiniz. Fakat ilk aylarda az paralar kazandım diye üzülüp pes etmeyin. Çünkü blog yazarak ayda 20.000 TL kazanma fırsatınız var. Tek yapmanız makalemizi iyi okuyup, daha fazla araştırma yaparak konularınızı paylaşmak olacak. Yolunuza emin adımlarla devam edin. Bu işi başarabileceğinize inanın ve sıkılmayın. İlk zamanlarda zorluk çekebilirsiniz ama alıştıkça rutin bir iş halini aldıkça kazançlarınız da hitiniz de artmaya başlayacaktır. Böylelikle daha çok kazanmaya başlayacaksınız.



Sonuç olarak para kazanmak kolay bir şey değil. Her işin bir zorluğu vardır. Emek veren kişi er ya da geç her daim karşılığını alacaktır. Siz sabırlı olun ve sıkılmadan özgün içeriklerinizi yazıya dökün. İlk ay olmasa da sonraki süreçlerde cüzi bir miktar elde edebilirsiniz.

Blog yazarak para kazanmak isteyenler için nasıl bir makale içeriğine sahip olması gerekiyor ? bunu kendilerine sorup, iyice ölçmeleri gerekiyor. Ben kısaca bu konu hakkında bilgi vereyim sizlere. Makaleleriniz de önemli olan ilk adımlardan biri konu içi anahtar kelimeler olduğunu söyleyebilirim. Anahtar kelime ne demektir ? kısaca konunuzu google 1. sıraya çıkarmanızı sağlar. Bu konu hakkında makalelerimiz ilerleyen zamanlarda olacak ve konu içine eklenecektir. Sadece şunu bilin google en üst sırada çıkmak istiyorsanız sağlam anahtar kelimeleriniz olmalıdır. Bunun yanı sıra site içi SEO çalışması ve site dışı SEO çalışması sizin için oldukça önemli bir durumdur.


Site içi SEO çalışmanızı ne kadar iyi yaparsanız o kadar siteniz en üst sıralarda yer alır. Site dışı seo ise sizin dış sitelere verdiğiniz linklerdir. Dış sitelere eklenmiş olan linkler sitenizin hitini arttırmanızda oldukça etkili bir yöntem olacaktır. Bununla birlikte sitenize Back Link ekleyerek sitenizin hitini arttırabilirsiniz. Back Link nedir ? bilmeyenler için kısaca makale içinde verdiğiniz diğer site adresleridir. Şimdi mutlaka başka sitelerin adreslerini vererek neden sitemin hiti artsın diyecek olan çok kişi olacaktır. Fakat yanılıyorsunuz. Neden mi ? çünkü başka sitelerin adreslerini verdiğinizde onların emeklerine değer verdiğini göstermiş olursunuz ve onlarda sizin emeğiniz için sizlere katkı sağlayacak durumlara yönelirler. Diğer bir önemli nokta ise sitenizin hızı olacaktır. Siteniz ne kadar hızlı olursa google sizi en üst sıralarda gösterir. En önemli noktalardan bir tanesi de site hızıdır.



Blog yazarak para kazanmak için şunu da sizlere belirtmek isterim. İlk zamanlarda yani blogu ücretsiz olarak kurduğumda hiçbir şeyden anlamıyordum. Öyle gelişi güzel makaleler yazıp, paylaşıyordum. Fakat aradan zaman geçti ve dedim ki neden herkes gibi bende kaliteli ve daha iyi içerikler üretemiyorum. Çünkü diğer sitelere baktığımda blog yazarak para kazanmak dendiğinde sayfa sayfa makaleler yazdığını görüyordum. En sonunda dedim ki bu makaleleri yazanlarda insan bende insanım. Benim hiç kimseden bir eksiğim yok sadece bilgi azlığım var dedim. Ardından blog yazarak para kazanmak mümkün hatta Ayda 20.000 TL Kazan adlı yazımı yazmaya koyuldum. Sonra fark ettim ki gerekli olan her şeyi bende en iyi şekilde yapabiliyormuşum. Bunu nasıl fark ettim ? tabi ki araştırma yaparak. Biraz ondan bilgi aldım biraz bundan bilgi aldım derken bir bakmışım ortaya kendi deneyimlerim sonucunda oluşan sonuçlar çıkmış. Oldukça da iyi sonuçlar çıktığını fark ettim.

Yazımı okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Umarım işinize yarar bir içerik olmuştur. Merak ettiğiniz başka sorular olursa yorum olarak sorabilirsiniz. Bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım. Diğer bir konularımıza da inceleyerek faydalı olabilecek içeriklere ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Yazın efsane kaliteli olmuş eline emeğine sağlık

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..