Cristiano Ronaldo Tarihte Bir İlk'e İmza Daha Atma Başarısı Gösterdi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Nisan 2017 Cuma

Cristiano Ronaldo Tarihte Bir İlk'e İmza Daha Atma Başarısı Gösterdi

Cristiano Ronaldo, Real Madrid formasıyla Çeyrek final mücadelesi ilk maçında Bayern Münih sahasında, Bayern Münih e 2 gol birden atarak Avrupa liglerinde 100 gole ulaşan ilk futbolcu oldu. Daha önce şampiyonlar liginde 96 golü bulunan ve diğer 2 golü de UEFA Avrupa liginde atan Ronaldo, Bayern Münih'e 2 gol birden atarak hem takımının galibiyetinde büyük bir rol oynadı hemde tarihte bir ilke imza atarak 100 gole ulaştı.



Rakibi Messi den önce ulaşması da ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu göstermiş oldu. Tabi şöyle de bir şey var Cristiano Ronaldo 143 maçta 100 gole ulaşırken L. Messi ise 118 Maçta 97 gole ulaştı. Fakat ilk 100 gole ulaşan oyuncu Cristiano Ronaldo olmuş oldu.Zidane yönetimindeki Real Madrid, böylelikle şampiyonlar liginde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Tabi CR7 nin de katkısıyla. Kurgu Gücü sitesinde spor haberlerinden an ben an haberdar olabilir ve kurgücü.com un diğer konularını inceleyerek daha fazla içeriğe ulaşabilirsiniz.

Ronaldo her zaman kendini geliştirmeyi hedefleyen kaliteli bir futbolcu olduğunu göstermiş oldu. Konumuza ek olarak 17.10.2018 tarihinde konumuzu güncelleyerek Cristiano Ronaldo'nun İtalya Serie A ligi ekiplerinden Juventus'a transfer olduğunu da ekleyelim. Başarılarına Real Madrid'ten sonra şimdi de Juventus'ta devam edecek.

İlginizi Çekebilecek Diğer Konuları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..