2018 Dünya Kupası İlk Maç Rusya 5-0 Suudi Arabistan - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Haziran 2018 Perşembe

2018 Dünya Kupası İlk Maç Rusya 5-0 Suudi Arabistan

2018 Dünya Kupası İlk Maç Rusya 5-0 Suudi Arabistan - Kurgu Gücü

Kurgu Gücü sizlere 2018 Dünya Kupası açılış maçı hakkında detayları paylaşıyor. 2018 Dünya kupası Rusya - Suudi Arabistan maçıyla açıldı. Dünya kupasının ilk maçında Rusya 5-0 lık galibiyetle başladı. Maçta bol pozisyon ve goller vardır. Maçın favorisi Rusya beklendiği gibi kimseyi yanıltmadı ve 5-0 lık skor ile sahadan galibiyetle ayrılarak hanesine üç puanı yazdırdı.




Maçta zorlanmadan bir futbol sergileyen Dünya Kupasına ev sahipliği yapan Rusya, güzel bir galibiyetle grupta 3 puanı 5 golle aldı. Maçın adım adım detayları ise şu şekilde oldu ; Maçı ilk golünü 12. dakika da Yuri Gazinskiy attı. Golün ardından Rusya daha bir çok poziyona girip gol atma fırsatı yakaladı fakat 2. gol ilk yarının bitimine iki dakika kala 43. dakikada Denis Cheryshev den geldi. Muhteşem bir gol atan Cheryshev, ilk yarı bitmeden Ülkesini daha rahat bir şekilde soyunma odasına götürdü.

İlginizi Çekebilir = 2018 Dünya Kupası Portekiz 3-3 İspanya Maçı Detayları 

Böylelikle ilk yarı 2-0 Rusya'nın galibiyeti ile sonuçlandı. İkinci yarı da ise 3 gol vardı. İkinci yarının başlaması ile Rusya baskısını daha da arttırdı. 70. dakikaya kadar atak üstüne atak yapan Rusya, en sonunda dakika 71 de sahneye  Artem Dzyuba çıktı ve Rusya adına 3. golü attı. İlk yarının bitimine 2 dakika kala gol atan Cheryshev durdu durdu yine 90 da vurdu. 90. dakika da sahneye yine Cheryshev çıktı ve Rusya yı 4-0 öne geçirmeyi başardı. Son ve 5. golü ise 90+4 . dakikada frikikten Aleksandr Golovin atarak maçın sonucunu belirledi. Suudi Arabistan ise maçta gol atamadı.

Rusya Böylelikle 2018 Dünya Kupasına çok iyi bir giriş yapmayı başardı. Turnuvada ev sahipliği yaptıkları için tüm Rusya iyi bir performans bekliyordu ve beklendiği gibi de oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..