İranlı Reza Parastesh Messi'ye Benzerliğiyle Dünyanın Dilinde - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

18 Haziran 2018 Pazartesi

İranlı Reza Parastesh Messi'ye Benzerliğiyle Dünyanın Dilinde

İranlı Reza Parastesh Messi'ye Benzerliğiyle Dünyanın Dilinde - Kurgu Gücü

Ülkesi olan İran'ı desteklemek için Moskova'ya gitti bir anda gündemin en dikkat çeken yüzü oldu. Dünya kupasında Arjantin ile İzlanda'nın karşı karşıya geldiği maçta penaltı kaçıran Messi oldukça çok konuşulup eleştirdi fakat bundan daha çok Moskova'yı çalkalayan olay ise Messi ye çok benzeyen '' İranlı Reza Parastesh '' oldu. Şuanda gündemin en çok konuşulan adamı İranlı Reza Parastesh, dev turnuvada yani Dünya Kupasında en çok konuşulan konu haline geldi.Maçlardan çok Messi ye benzerliği gündeme oturdu.



Bu şekilde az da olsa Messi'nin kaçırdığı penaltının etkisi azalmış oldu. Moskova da İranlı Reza yı görenler Messi sanıyorlar ve fotoğraf çektirmek için yanına gittiklerinde durum farkına varıyorlar. Fakat yinede benzerliğinden dolayı herkes resim çekiniyor.



İranlı Reza Parastesh Messi'ye Benzerliğiyle Dünyanın Dilinde - Kurgu Gücü

İranlı Reza Parastesh in söylenene göre Moskova'da gözaltına alındığı biliniyordu fakat , Sahte Messi'nin yaptığı açıklamada , Kremlin şehrinde oldukça kalabalık bir ortamın olduğu ve izdiham yaşandığını söyleyen Sahte Messi , onunla fotoğraf çektirmek isteyenler çok fazla olduğundan dolayı izdiham olduğu ve polislerinde ona yardım amaçlı oradan alıp uzaklaştırdıklarını bildirdi.
Reza yaptığı açıklamada kendi ülkesi olan İran'ın elenmesi durumda benzeri olduğu Messi'nin ülkesi Arjantin'i turnuvada destekleyeceğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..