The Walking Dead Bölümlerini Nasıl İzleyebilirim? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Haziran 2018 Perşembe

The Walking Dead Bölümlerini Nasıl İzleyebilirim?

The Walking Dead Bölümlerini Nasıl İzleyebilirim | Sezonlar Hakkında Özet - Kurgu Gücü

Dünyanın belkide en çok izlenen dizi filmlerden biri olan The Walking Dead 8 sezondur devam etmektedir. Dizinin konusu Dünya artık yaşanmaz haldedir. Her yeri yürüyen ölüler yani zombiler sarmış durumdadır. Rick ve ailesinin hayatta kalma çabasını anlatan bu dizi Dünyaca en çok izlenen dizilerden biridir. 7 sezon boyunca İnternet üzerinden izlenme şansı olan bu dizi, 8. sezonun başlamasıyla bütün İnternet sitelerinden telif hakkı talebinden dolayı kaldırılmış ve Netflix de canlı yayın olarak yayınlanmaya başlanmıştır.




Netflix ise ücretli bir platform olduğu için çoğu izleyici artık izleme şansı bulamamaktadır. Fakat bağımlısı olanlar ise Netflix ücretini ödeyip abone olarak her hafta takip etme şansı elde ettiler. İlk zamanlar Cnbc-e de alt yazı olarak yayınlanan bu dizi, Cnbc-e nin Türkiye televizyonuna ücretsiz kanallardan kaldırılmasının ardından yayınlanmıyordu. Bunun üzerine 3-4 sezon sonrasında bir sezonunu Star TV de Türkçe Dublajlı bir şekilde yayınlama şansı buldular. Fakat diğer bölümlerin devamı yine gelmedi.



Ben 7 sezonun 7 sini de aralıksız olarak izleyen biri olarak en beğendiğim diziler arasında yer alan The Walking Dead'in 8. sezonunu takip etme fırsatı bulamadım. The Walking Dead de Negan tayfasının çıkması ve Glenn'in ölmesi ardından oldukça sinir bozucu bir hal almıştı benim için. Ondan önceki bölümlerde Rick'in eşi ölmüş, oğlunun gözü kör olmuştu. Rick de ilerleyen bölümlerde Michonne ile sevgili olmuşlardı. Artık zombilerden çok Rick yaşayan kötü insanlardan korunmaya çalışıyordu. Negan her yeri esir almış ve herkesten haraç alıyordu. Rick de bu konuda anlaşmış ve ürettiği her şeyin çoğunu onlara vermek zorunda kalmıştı. Fakat günün birinde baş kaldırmak gerektiğini düşündü ve işler orada kopmuştu.


Negan çok farklı bir piskopat olarak rol alıyordu dizide. Daha önceki bölümlerde Rick'in eşi ölürken hamileydi ve eşi ölürken karnından çocuğu çıkardılar ve hayatta tutmayı başarmışlardı. Bir kız çocuğu olmuştu Rick'in kızı ve oğlunu korumak için her şeyi göze alabiliyordu. Rick'in için bazı kararları vermek zor olsa da yapması gerekiyordu yoksa çevresinde tüm insanlar ölebilirdi. Aslında benim dizide kopuş anım Glenn'in ölmesi oldu. Maggie ile muhteşem bir aşk yaşayan ve çocukları olacakken Glenn'in ölmesi benim moralimi bozmuştu.

Glenn bana göre ölmemeliydi. Önceki bölümlerde de Glenn'in ölmüş gibi göstermişler fakat Glenn bir yolunu bulup kurtulabilmişti ama bu sefer olmamıştı. Negan acımadan Glenn'in kafasını beyzbol sopası ile ezerek öldürmüştü. Üzücü bir sahneydi benim için. Bir de Glenn ile birlikte turuncu kafa Abraham'ı da öldürmüştü Negan. Bu yüzden Rick, Negan'a çalışmak zorundaydı.

İlginizi Çekebilir : Virtopsi Nedir ? Sanal Otopsi Hakkında Bilinmeyenler

Birinci sezonda Shane, en yakın mesai arkadaşı Rick'i öldü diyerek geri de bırakmış, karısı ve çocuklarını da alıp Rick öldü gitmemiz gerek diyerek götürmüştü. Bunun üzerine aradan bir süre zaman geçtikten sonra Shane ile Rick'in eşi Lori birlikte oldular. Fakat Lori bilmiyordu ki Rick güçlü bir polisti ve esir kaldığı tankın içinden kurtulmayı başarmıştı. Kurtulduktan sonra Rick, ailesi ve arkadaşlarını buluyor ve Lori buna inanamıyor. Senin öldüğünü sandık Rick diyorlar. Rick'in geri dönmesi üzerine Lori, Shane'e Rick döndü artık oğlumdan ve benden uzak dur diyor. Shane ne kadar uzak durmaya çalışsa da bir türlü duramıyor içi içini kemiriyor. Aradan zaman geçtikten sonra ilerleyen bölümlerde Shane zombi oluyor ve Rick yapması gerekeni, Shane'yi öldürüyordu.



Aslında sıradan bir dizi gibi görünse de izlemeye başlayınca içinde her şey olduğunu görmeniz mümkün olacaktır. Kısaca ufak tefek bir şeyler anlatmaya çalıştım sizlere hatırladığım kadarıyla. Aslında daha da detaya girilebilirdi. Çünkü o kadar çok olay yaşandı ki. Darly'ın abisinden, Vali'ye Maggie den kardeşi Beth ve babası Hershel'a hatta hatta Carrol dan Rosita'ya, Enid den Aaron'a , Tara'dan Paul'a, Morgan'dan Andrea'ya, Gregory'den Sasha'ya, Eugene'den Gabriel'e, Sophia'dan Tyereese'ye, Jessie'den Amy'e kadar geniş bir kadrosu olan ve hepsininde ayrı bir macerası olan The Walking Dead'i izlerken harika zaman geçirme şansınız bulunmaktadır. Başından sonuna kadar nefes kesen bir dizi olduğunu söyleyebilirim sizler. AMC şirketi tarafından yayınlanan The Walking Dead en çok izlenen dizilerden biridir. Amerika'da ilgi gördüğünün bir o kadarını Türkiye'de de görmektedir.

The Walking Dead dizisini nasıl izleyebilirim? diyenler Netflix yayını yapan uydulardan izleme şansınız bulunmaktadır. Bunun yanı sıra diziking sitesinden ücretsiz bir şekilde izleme imkanınız bulunmaktadır. The Walking Dead diziking sitesinden izleyebilme imkanınız vardır. Bu tamamen bilgi amaçlı paylaşılmıştır ve kurgücü.com herhangi bir mesuliyet kabul etmemektedir.

Kurgu Gücü sitemizi takip ederek en iyi dizi ve en iyi filmler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..