Adsense Etkin Olmayan Reklamları Nereden Bulabilirim? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

6 Temmuz 2019 Cumartesi

Adsense Etkin Olmayan Reklamları Nereden Bulabilirim?

Adsense Etkin Olmayan Reklamları Nereden Bulabilirim ? - Kurgu Gücü
Adsense Etkin Olmayan Reklamları Nereden Bulabilirim?
Bugün sizlere Etkin Adsense Reklamları, Etkin Olmayan Adsense Reklamları yani Boşta olan Adsense Reklamları ve Gizli Adsense Reklamlarını nerede bulacağınızdan bahsedeceğiz. Reklamlarım etkin olduğunu nerede bulabilirim ? bu gibi sorulara Kurgu Gücü olarak makalemizde yanıt vermeye çalışacağız. Adsense Hesabınaza giriş yaptığınızda ilk olarak '' Reklamlarım '' seçeneğine tıkladığınızda alt seçeneklerden '' Reklam Birimleri '' seçeneğine tıklayın. Tıkladığınızda ise sizin etkin reklamlarınız karşınıza çıkacak.





Reklamların etkin olduğunu nereden anlayacağım ? derseniz, Reklam birimlerini açtığınızda Reklamlarınız görünür orada '' Durum '' yazan yerde yeşil bir şekilde Yeni yazıyorsa o reklamlar sizin aktif etkin reklamlarınızdır.

Diğer Boşta ve Gizli reklamlarımı nasıl görebilirim diyorsanız onlar içinde yapmanız gereken yine Adsense hesabınıza giriş yaptıktan sonra '' Reklamlarım '' > Reklam Birimleri ardından açılan sayfada +Gelişmiş Filtreler seçeneğine tıklıyoruz. Ardında sağ tarafta ufak bir pencere açılıyor. O pencerede Boşta ve Gizli seçeneklerinden hangisini görmek istiyorsanız işaretleyin. İşaretledikten sonra size hangisini işaretlediyseniz o reklamları gösterecektir.

İlginizi Çekebilir = Adsense Tıklama Var Kazanç Yok Sorunu İçin 3 Başlıca Sebep

İşte Adsense Boşta Reklamları görmek ya da diğer Adsense reklamlarını bulmak bu kadar basittir.

Öncelikle Adsense hesabınıza giriş yapın.


Ardından aşağıdaki resimdeki yolları izleyin. Zaten aşağıdaki görselde oklar ile sizlere neler yapmanız gerektiğini en detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştık. Yine de ben bu görselden bir şey anlamadım diyenler olursa konu altından bizlere yorum olarak sorularını iletebilirler. Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız.


Adsense Etkin Olmayan Reklamları Nereden Bulabilirim ? - Kurgu Gücü
Adsense Etkin Olmayan Reklamları Nereden Bulabilirim?

İlginizi Çekebilir = Adsense Onay Maili Gelmesine Rağmen Reklamlar Hala Görünmüyor diyorsanız konumu inceleyebilir ve bilgi edinebilirsiniz. Kurgücü.com olarak sizlere adsense reklamlarınızı nasıl bulacağınız konusunda bilgiler sunmaya çalıştık. Umarım işinize yarar bir bilgi bulabilmişsinizdir.

İlginizi Çekebilir = Adsense Reklam Türleri Arasında En Çok Para Kazandıran Reklamlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..