Gerçeğin Peşinde 22 Ekim 2018 Pazartesi 289. Bölüm Neler Konuşulacak - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Ekim 2018 Pazar

Gerçeğin Peşinde 22 Ekim 2018 Pazartesi 289. Bölüm Neler Konuşulacak

Gerçeğin Peşinde 22 Ekim 2018 Pazartesi 289. Bölüm Neler Konuşulacak - Kurgu Gücü
Gerçeğin Peşinde 22 Ekim 2018 Pazartesi 289. Bölüm Neler Konuşulacak
Her gün TV8 ekranlarında Serap Ezgü'nün sunumuyla karşımıza çıkan Gerçeğin Peşinde iki gün aranın ardından Gerçeğin Peşinde 289. Bölüm izle olarak yine karşımızı çıkıyor. Peki Gerçeğin Peşinde 22 Ekim günü programında neler konuşulacak ?


Hafta sonuna girilmeden önce Gerçeğin Peşinde 288. Bölüm izle de en son Mikail Dağdelen adlı gencin 2,5 yıldır kayıp olduğu ve hala bulunamadığı konuşulmuştu. Bunun yanı sıra evinde ölü bulunan 74 yaşında yaşlı kadın Miyase Bedir cinayeti hakkında muhteşem gelişmeler yaşanmıştı. Bakalım Gerçeğin Peşinde 289. Bölüm izle de bugün Miyase Bedir cinayet hakkında son gelişmeler hakkında neler yaşanacak ?

Bir diğer cinayet olan Melek Şengönül cinayeti. Evinde 29 yerinden bıçaklanarak öldürülen hayvan sever bir kadın olan ve evinde yüklü miktarda altın bulunan Melek Şengönül'ü neden ve kim öldürdü soruları hala yanıt bulmuş değil. Gerçeğin Peşinde uzmanları hem Miyase Bedir cinayeti hemde Melek Şengönül cinayeti hakkında detaylı araştırmalar yaparken hem de 2,5 senedir kayıp olan genç Mikail Dağdelen hakkında bilgiler toplamaya çalışıyorlar. Peki Mikail Dağdelen Nerede ? işte bu konu da Gerçeğin Peşinde 22 Ekim izle ile karşınıza çıkacak.

Bakınız = Müge Anlı İle Tatlı Sert: Kayıp Cemre Korkmaz Kaçtı Mı Kaçırıldı Mı ?

Gerçeğin Peşinde uzmanları geçen bölümlerde Miyase Bedir cinayetini işleyen seslenmiş '' Katile sesleniyorum! Yakalanmak üzeresin. '' diyerek konu hakkında son noktalara gelindiğini ifade etmişti. Peki Miyase Bedir'i kim neden öldürdü ? sorusu Gerçeğin Peşinde 289. bölüm tek parça olarak program içerinde konuşulacak..


Melek Şengönül evinde sakladığı ata altınları için mi yoksa sosyal medyadaki ilişkileri yüzünde öldürüldü. Neden 29 bıçak darbesi uygulandı ? Uzmanlara göre; birisi eziyet etmek için yapmış gibi görünüyor ifadelerini söylüyor. Evini ve hayvanlarını kimlere teslim etmek istedi ? Melek Şengönül'ü kim neden öldürdü ?


Tv Programında parasını düşüren adamı bulmak için seferber olan Bursa'daki manav, parayı sahibine ulaştırmayı başardı. Kadriye hanımın en son 2,5 yaşında gördüğü kızı Şafika nerede ? Bu bölümde yeni bir dosya olarak Gerçeğin Peşinde programında konuşulacak. Bizleri takipte kalın ve konular hakkında yorumlarınızı bizlere konu altında lütfen belirtmekten çekinmeyin.

Konu hakkında tüm detaylar Gerçeğin Peşinde programının içinde söylenildiği gibi alınmıştır. Bu konu üzerinde doğacak her hangi bir sorundan Kurgu Gücü sitesi sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..