Organize İşler 2 Sazan Sarmalı - Teaser Vizyon Tarihi Belli Oldu - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

10 Ekim 2019 Perşembe

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı - Teaser Vizyon Tarihi Belli Oldu

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı - Teaser Vizyon Tarihi Belli Oldu - Kurgu Gücü
Organize İşler 2 Sazan Sarmalı - Teaser Vizyon Tarihi Belli Oldu
Organize İşler 2 yepyeni kadrosuyla vizyona girmeye hazırlanıyor. Peki Organize İşler 2 ne zaman vizyona girecek ? Organize İşler 2 oyuncuları kimlerOrganize İşler 2 fragmanı yayınlanmasının ardından milyonlarca kişiye ulaştı. Yönetmen koltuğunda Yılmaz Erdoğan'ın oturduğu film izleyecek olanlar tarafından merakla bekleniyor. Yönetmenliğini yapan Yılmaz Erdoğan ayrıca hem filmin senaryosunu yazan kişi hem de film rol almaktadır. Organize İşler 2 Teaser hakkında tüm detaylar konumuzda...


Organize İşler 2 filmi 3 Ocak 2019 da vizyona girecektir. Komedi filmler türünde yer alan Organize İşler 2, ilk filminden yaklaşık 14 sene sonra severlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  Ayrıca film ve dizi dünyasının yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ da oyuncu kadrosunda yer alıyor. Oldukça geniş bir oyuncu yelpazesine sahip bir film olarak görülmektedir. Film oldukça komik sahnelerle izleyenleri güldüreceğe benziyor. Zaten fragmanda görülüyor ki Organize İşler kaldığı yerden devam ediyor.



Organize İşler 2 Filmi Konusu

Filmde Asım Noyan ile çetesinin başında geçen maceraları konu almaktadır. Asım Noyan insanlara yıllarca yalanlar söyleyip onları kandırıyor, oyunlar çeviriyor ve dolandırıyor. Kolay kolay kimse tarafından yakalanmayan Asım Noyan ile çetesi bu defa da '' Sazan Sarmalı '' adını verdikleri üç kağıda bulaşacaklardır. Organize İşler filminin devamı niteliğinde yine izleyicilere komik sahneler sunacaklar.

Organize İşler 2 Oyuncuları

Organize İşler 2 filminin oyuncuları arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan, Ezgi Mola, Ekin Türkmen, Ahmet Mümtaz Taylan, Bensu Soral, Okan Çabalar, Rıza Kocaoğlu, Güvenç Kıraç, Ersin Korkut, Mahir İpek, Safa Sarı ve Atakan Çelik gibi isimler rol alıyor. Aslında oyuncu kadrosunda çoğu yerde Ata Demirer'de var ama fragmanında ünlü komedyene rastlayamadığımız için net bir şey söyleyemiyoruz.

İlginizi Çekebilir
1- Çakallarla Dans 5 Fragman İzle - 2018 Türk Komedi Filmleri
2- Joker Filmi Konusu, Oyuncuları: 2019 Joaquin Phoenix Filmi
3- Şiddet Eylemleri Film Konusu, Oyuncuları: Bruce Willis Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..