Dev Avcısı Konusu, Oyuncuları: 2018 Vizyon Filmleri İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Temmuz 2019 Pazartesi

Dev Avcısı Konusu, Oyuncuları: 2018 Vizyon Filmleri İncelemesi

Dev Avcısı Konusu, Oyuncuları: 2018 Vizyon Filmleri İncelemesi - Kurgu Gücü

2018 vizyon filmlerinden bir tanesi olan Dev Avcısı orijinal adıyla I Kill Giants oyuncuları kimlerdir? Dev Avcısı konusu nedir? Yönetmeni kimdir? Tam olarak ne zaman vizyona girmiştir? İşte Dev Avcısı filmi hakkında merak edilen tüm detayları film incelemeleri adı altında sizler için ele aldık.



Dev Avcısı, 27 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girmiş 1 saat 46 dakika süren bir macera ve fantastik filmdir. Başrollerinde küçük yaşta çocukların oynamasından dolayı belki de çocuk filmi olarak görülse de her yaştan kesimin izleyebileceği bir film olduğunu söylemek mümkündür. Dev Avcısı filminin yönetmen koltuğunda Anders Walter otururken filmin kurgusunu ise Lars Wissing kurgulamıştır. Abd yapımı bir film olan Dev Avcısı filmin başrollerinde Madison Wolfe, Zoe Saldana gibi isimler yer almıştır. Filmin senaryosunu Joe Kelly kaleme alırken, yapımcılığını ise Adrian Politowski, Chris Columbus, Kyle Franke ve Kim Magnusson üstlenmiştir.


Dev Avcısı Oyuncuları

Gelelim şimdi de Dev Avcısı oyuncuları kimler ve hangi rolleri canlandırdıklarına. Filmde Barbara rolünü Korku Seansı filminde de rol alan Madison Wolfe, Mrs. Molle rolünü Avengers: Sonsuzluk Savaşı, Galaksinin Koruyucuları, Avatar gibi muhteşem filmlerden de tanıdığımız Zoe Saldana, Karen rolünü Imogen Poots, Mrs. Thorson rolünü Jennifer Ehle, Mr. Molle rolünü Noel Clarke, Sophia rolünü Sydney Wade, Daye rolünü Art Parkinson ve son olarak Theresa Tuzzo rolünü ise Ciara O'callaghan canlandırmıştır.

İlginizi Çekebilir = 2019 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Godzilla: Canavarların Kralı

Dev Avcısı Konusu
Dev Avcısı Konusu, Oyuncuları: 2018 Vizyon Filmleri İncelemesi - Kurgu Gücü
Dev Avcısı konusuna gelecek olursak en başta 16-17 yaşlarındaki bir kızın mantar, jelibon gibi şeyler ile bir karışım hazırlayıp ağaçlara sürmesi ve devin hangi karışıma daha çok ilgi duyduğunu test etmesi üzerine başlıyor. Konuyu daha açık ve net söyleyecek olursak genç bir kızın hem hayal hemde gerçek dünyasında yer alan canavarları yenmeye çalışmasını konu edinmiştir. Barbara Thorson adındaki genç kız, gerçek dünya daha doğrusu kendi insan dünyasından çok canavarların dünyasına ilgi duymaktadır. Bu nedenle de Barbara için hayat oldukça zordur. Barbara, dobra biri olup herkese meydan okuyan ve yalnız başına kalmayı seven bir genç kızdır ve evinde de ablası Karen'a oldukça zor anlar yaşatan bir kızdır.


Dev Avcısı filminin devamında Barbara'nın bu hareketleri ve endişe veren bu tavırları tabi ki birileri tarafından mutlaka dikkat çeker. Bu dikkat ise Barbara'nın okuduğu okulun psikologu olan Molle tarafından fark edilir. Barbara'nın bir de meşhur bir oyunu vardır. Norveç Warhammer oyunu. İşte bu oyunu asla yanından ayırmayan genç kızın tek amacı hem gerçek dünya hem de hayal dünyasında yer alan canavarları öldürmektir. Tabi bu arzu ve istekleri, hiçbir şeyden korkmayan genç kızın artık takıntı halini almasına sebep olur.

İlginizi Çekebilir = Shazam!: 2019 Yapımı Süper Kahraman Bilim Kurgu Filmi

Dev Avcısı, evet biraz çocukça bir film olduğu aşikar. Fakat bir çok kitle tarafından izlenebilecek bir film olduğunu söylemekte doğru olacaktır. Zaten film Joe Kelly'nin oldukça çok satan çizgi romanının uyarlaması olmasıyla da dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..