Sevginin Gücü Hd Film İzle: Salman Khan Hint Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

12 Temmuz 2019 Cuma

Sevginin Gücü Hd Film İzle: Salman Khan Hint Filmleri

Sevginin Gücü Hd Film İzle: Salman Khan Hint Filmleri - Kurgu Gücü
Sevginin Gücü Hd Film İzle: Salman Khan Hint Filmleri
Sevginin Gücü izle konusu nedir? Sevginin Gücü oyuncuları kimlerdir? Ne zaman vizyona girmiştir? Sevginin Gücü yönetmeni kimdir? Hint filmleri türünde olan Sevginin Gücü bir Salman Khan filmdir. Orijinal adı Bajrangi Bhaijaan olan Sevginin Gücü Türkçe dublaj izle hakkında tüm detayları konumuz içerisinde sizler için film incelemeleri adı altında inceleyeceğiz.


Sevginin Gücü, 17 Ağustos 2018 tarihinde vizyona girmiştir. Kabir Khan'ın yönettiği Sevginin Gücü filmi tam tamına 2 saat 39 dakika gibi bir süreye sahip. Hindistan'da çekilen filmin başrolünde Salman Khan yer alıyor. Dram filmleri türünde olan Sevginin Gücü Türkçe dublaj izle, senaryosunu ise Vijavendra Prasad, Parveez Sheikh, Asad Hussain ve yine yönetmen koltuğunda yer alan Kabir Khan kaleme almıştır. Diyalog yazarlığını ise Kausar Munir yapmıştır. Yapımcılığını ise Rockline Venkatsh, Sunil Lulla, yönetmen ve senaryosunda da katkısı olan Kabir Khan ve son olarak filmin başrolünde de yer alan Salman Khan üstlenmiştir.



Sevginin Gücü, belki de daha önce hiç Hint filmleri izlememiş biri için " Ben Hint Filmlerini sevmiyor, o nedenle de izlemem " diyeceği kesindir. Fakat sizlere şunu söylemek isterim ki ben daha önce hiç Hint Filmi izlemedim fakat bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu filmi izledim. İlk baş izle Hint filmi dedi bana ama ben Hint filmlerini pek sevmediğim için yok izlemem demiştim. Daha sonra biraz daha ısrar edince dayanamadım ve izleyeceğim dedim. Bunun üzerine filmi izledim. Sizlere gerçekten diyorum, ve tüm samimiyetimle söylüyorum ki mutlaka ve mutlaka izlenmesi gereken bir filmdir.

İlginizi Çekebilir = 2019 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Godzilla: Canavarların Kralı

Normalde Hint filmlerinde dans şovları çok olduğu çok sevmiyorum ve bazı sahneleri fazla abarttıklarını düşünüyor olsam da, hak vermeliyim ki Sevginin Gücü filmi gerçekten harika bir filmdi. Başından sonuna kadar aralıksız izlediğim ve yeri geldiğinde güldüğüm yeri geldiğinde ise ağladığım sahneler oldu. Özellikle o son sahneyi mutlaka pür dikkat izleyin. Sulu gözlü olanlar pek sonuna dayanamayacak ve hüngür hüngür ağlayacak.. Bu kadar kendi izlediğimden bahsetmek yeter şimdi de Sevginin Gücü hakkında genel bilgiler verelim.



Sevginin Gücü Oyuncuları

Sevginin Gücü Hd Film İzle: Salman Khan Hint Filmleri - Kurgu Gücü
Sevginin Gücü Hd Film İzle: Salman Khan Hint Filmleri
Sevginin Gücü oyuncuları arasında Hint filmlerinin vazgeçilmez ismi Salman Khan yer alıyor. Salman Khan filmde Pawan Kumar Chaturvedi / Bajrangi Bhaijan rolünü canlandırmıştır. Onun dışında Pawan'ın sevdiği kız Rasika rolünü Kareena Kapoor, Konuşamayan küçük kız Shahida/Munni rolünü Harshaali Malhotra, Pakistani Reporter rolünü Nawazuddin Siddiqui, Dayanand rolünü Sharat Saxena, Maulana Sahab rolünü Om Puri, Shahida's Mother rolünü Meher Vij canlandırmıştır.


Sevginin Gücü Konusu

Sevginin Gücü Hd Film İzle: Salman Khan Hint Filmleri - Kurgu Gücü
Sevginin Gücü Hd Film İzle: Salman Khan Hint Filmleri
Sevginin Gücü konusu kısaca anlatacak olursak konuşamayan bir kız annesiyle tedavi olmak için Hindistan'a giderken trenden iner ve Hintli bir adam ile karşılaşır. Bu Hintli adamda kızı ailesine kavuşturmak için maceraya atılır. Shahida adında küçük bir kız konuşamıyordur. Günlerden bir gün tedavisi için annesiyle beraber trenle yola çıkan Shahida, trenin mola verdiği vakitte dışarıda minik bir kuzu görür. Shahida kuzuları çok sevdiği için onları sevmek için trenden aşağıya iner. Annesi o arada uyumaktadır. Shahida, kuzuları severken tren birden hareket eder ve Shahida orada tek başına kalır. Annesi Shahida'nın olmadığının farkına varsa da artık çok geçtir çünkü Shahida, Hindistan'a giden trene binmiştir.



Hindistan'a vardığında ne yapacağını bilmez bir şekilde dolanırken Pawan adında bir adam çıkar. Bu adam yemek yerken küçük kız yanına gelir ve aç olduğunu işaret ederek anlatır. Tabi Pawan hemen küçük kıza yemek sipariş eder ve oradan uzaklaşır. Tabi küçük kız onu takip etmeye başlar. Pawan, küçük kız Shahida,nın dilsiz olduğunu öğrenir ve onun kaybolup kaybolmadığını öğrenmek için çeşitli yollar dener. Aslında Pawan, iş bulmak için yakın akrabasının yanına gider ve orada evin kızı Rasika ile büyük bir aşk yaşarlar. Günlerden bir gün Rasika'ya talip gelince Rasika dayanamaz ve ailesine Pawan ile birbirlerini çok sevdiğini söyler. Rasika'nın babası bunun üzerine ona 6 ay süre verir ve ev ile iş bulmazsa Rasika'yı başkasına vereceğini söyler. Tabi Pawan bunları küçük kız Shahida ile tanışmadan önce yaşamıştır ve bunları minibüsün içinde Shahida ile birlikte giderken yolculara anlatıyordur.

İlginizi Çekebilir = Tükeniş Hd Film İzle: 2018 Bilim Kurgu Filmleri Extinction

Pawan, küçük kız Shahida'yı alıp müstakbel babasının evine götürür ve kızın da onların dininden olduğunu fakat dilsiz olduğunu ailesinin bulması gerektiğini söyler. Rasika'nın babası Pawan'a küçük kızı göndermesini ister. Çünkü kız bir Pakistanlı'dır. Bunun farkına ise Hindistan ile Pakistan arasında oynanan beyzbol müsabakasında Pakistan'ın kazanması sonucu herkes üzülürken sadece Shahida sevinmiştir. Bunun üzerine Shahida artık o evde istenmemektedir. Pawan ne yaptıysa olmadı ve Shahida'yı bir türlü evine göndermeyi başaramadı. Bunun üzerine Pawan karar vermiştir, küçük kız Shahida'yı kendisi Pakistan'a gidip ailesine kavuşturacaktır. Tabi vize ve pasaport durumları konsoloslukta yaşanan sorunlardan dolayı bir süre ertelendiği için Pawan kaçak olarak Pakistan'a gider.. İşte Pawan, Pakistan'a kaçak olarak girmesinin sonrasında küçük kız Shahida'yı ailesine kavuşturmaya çalışırken bir de peşine Pakistan polisi takılır.



Yeri geldiğinde güldürecek yeri geldiğinde ağlatacak macera dolu bir film olan Sevginin Gücü, adı gibi gerçekten insanın sevince neler yapacağını göstermiş oluyor. Burada sevgi dediğimiz aşk gibi bir romantizm değil, kalben verilen değerden bahsediyor. Küçük bir kızı, kaybolan ve konuşamayan bir kızı ailesine kavuşturmak için her türlü zorluğa göğüs geren muhteşem bir adamı konu alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..