Kin Filmi Konusu, Oyuncuları: 2018 Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

12 Mayıs 2019 Pazar

Kin Filmi Konusu, Oyuncuları: 2018 Bilim Kurgu Filmleri

Kin Filmi Konusu, Oyuncuları: 2018 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü

Bilim kurgu filmleri türünde olan 2018 Amerikan yapımı film Kin, konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir, ne zaman vizyona girmiştir? gibi merak ettiğiniz tüm sorularınıza film incelemeleri adı altında cevap bulmanıza yardımcı olacağız. Hadi gelin o zaman şimdi 2018 bilim kurgu filmlerinden bir tanesi olan Kin filmi hakkında tüm detayları sizler için inceleyelim.



30 Ağustos 2018 tarihinde yayına giren Kin filmi, tam olarak 1 saat 42 dakikadan oluşan bir bilim kurgu evreni sunuyor. Bunun yanısıra Aksiyon, gerilim ve suç gibi türleri de içinde bulunduruyor. Kin filminin yönetmeni kim diye merak ederseniz yönetmen koltuğunda Josh Baker ile Jonathan BakerXVII ortaklaşa oturmaktadır. Kin filmi senaryosunu ise Daniel Casey kaleme alırken, yapımcılığını ise Shawn Levy, Jeff Arkuss, David Gross, Dan Cohen (IX) ve Jesse Shapira birlikte üstlenmiştir. Film şuanda Türkçe altyazı izle olarak sunuluyor olsa da ilerleyen zamanlarda Türkçe dublaj film izle imkanı ile de sunulması bekleniyor fakat Türkçe altyazı izle olarak da gayet iyi olduğunu söyleyebiliriz.



Kin Filmi Oyuncuları

Kin filmi oyuncuları kimler ve hangi rollerde oynadılar diye illaki içinizde merak edenler olacaktır ve bu meraklarını da gidermek için hemen Kin oyuncuları kimler diye aramaya koyulacaktır. Bizde sizleri hiç uğraştırmadan kim kimdir hangi rolde oynamıştır bahsedelim. Filmde Eli Solinski rolünü Myles Truitt, Jimmy Solinski rolünü Jack Reynor, Milly rolünü Zoe Kravitz, Taylor Balik rolünü James Franco, Hal Solinski rolünü Dennis Quaid, Morgan Hunter rolünü Carrie Coon, Lee Jacobs rolünü Romano Orzari ve son olarak Clerk rolünü ise Jonathan Cherry canlandırmıştır.

İlginizi Çekebilir = Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri

Kin Filmi Konusu
Kin Filmi Konusu, Oyuncuları: 2018 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü
Belki de bir filmde en merak edilenlerden bir tanesi de filmin konusu oluyor. O zaman Kin filmi konusu nedir diye merak edenlere de kısaca anlatalım. Çok kısa bir zaman öncesinde serbest bırakılmış bir mahkum ve onun beraberinde üvey kardeşi olan Eli, ailesini de alıp suç işleme durumlarının oldukça yüksek olduğu bir bölgede yaşama kararı alırlar. Eli'nin abisi suç lorduna borçludur bu nedenle de Eli'nin abisi eski karanlık hayatına geri dönmek zorundadır. Tabi intikam peşinde olan suçlunun biri de Eli'nin abisinin peşine düşünce normal olarak da kardeşlere artık kaçmaktan başka çare kalmaz.


Kaçmaya devam ederken Eli, dış dünyadan gelen ve gizemli güçleri olan bir silah keşfeder. Tabi bunun üzerine Eli, silahı kullanmaya başlar. Tabi kullanmaya başlayınca da federal ajanlar Eli'nin peşine düşerler. Bakalım hayatları tehlikede olan kardeşler düşmanlarından kaçmaya çalışırken bu silah sayesinde kendilerini korumaya çalışacaktır.

İlginizi Çekebilir = Yaşam Şifresi (Source Code) Hd Film İzle: Paralel Evrende Yolculuk

Kin filmi gerçekten izlenmeye değecek IMDb puanı 5.1 olan bilim kurgu filmlerinden bir tanesidir. Türkçe altyazı olarak izlerseniz daha keyif alırsınız zaten şuanda Türkçe dublaj film izle imkanı yok o yüzden izleyecek olanlar Türkçe altyazı izlemek zorundalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..