Viral Filmi Konusu, Oyuncuları: 2016 Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Mayıs 2019 Cumartesi

Viral Filmi Konusu, Oyuncuları: 2016 Bilim Kurgu Filmleri

Viral Filmi Konusu, Oyuncuları: 2016 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü

Viral Filmi Konusu, Oyuncuları: 2016 Bilim Kurgu Filmleri

Viral filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmenliğini kim yapmıştır, ne zaman vizyona girmiştir? 2016 bilim kurgu filmlerinden olan Viral Türkçe dublaj izle imkanı var mı? Viral filmi 2016 filmleri içinde yer alıyor. Viral filmi hakkında merak edilen tüm detayları sizler için film incelemeleri adı altında ele aldık.


19 Ağustos 2016 tarihinde vizyona giren Viral filmi yabancı filmler kategorisinin bilim kurgu filmleri türünde yer alıyor. Bir çok sitede Viral Türkçe dublaj izle imkanı ile izleme imkanınız bulunmaktadır fakat orijinal olarak yani Türkçe altyazılı izle seçeneği ile izlemeniz daha keyif verici olabilir. Tabi bu da sizin zevkinize kalmış bir şeydir. 1 saat 25 dakika süren filmin başrollerinde Sofia Black D'Elia, Analeigh Tipton, Travis Tope gibi isimler yer alıyor. Bilim kurgu filmleri, gerilim ve korku filmleri türlerini de içinde barındıran filmin yönetmen koltuğunda Henry Joost ve Ariel Schulman birlikte oturuyor. Abd yapımı bir film olan Viral, senaryosunu Christopher Landon ile Barbara Marshall (II) birlikte kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Sherryl Clark ile Jason Blum ortaklaşa üstlenmiştir.

Viral Film Oyuncuları

Gelelim şimdi de Viral film oyuncuları kimler olduğuna.. Emma Drakeford rolünü Sofia Black D'Elia, Stacey Drakeford rolünü Analeigh Tipton, Evan Klein rolünü Travis Tope, Michael Drakeford rolünü Michael Kelly, CJ rolünü Machine Gun Kelly, Mr. Toomey rolünü John Cothran Jr., Gracie Lemay rolünü Linzie Gray ve son olarak Mrs. Toomey rolünü ise Judyann Elder canlandırmıştır. Filmin fazla da bir oyuncu kadrosu olduğunu söylemek doğru olmayacaktır. 5-6 kişi ile geçiyor...


Viral Film Konusu

Viral Filmi Konusu, Oyuncuları: 2016 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü
Viral Filmi Konusu, Oyuncuları: 2016 Bilim Kurgu Filmleri
Viral film konusu ne olduğuna gelecek olursak onu da kısaca açıklayalım. Emma, kız kardeşi Stacey ve babası küçük bir kasabada yaşamaktadır. Stacey ortamcı bir kızken Emma ise pekte atılgan biri olmadığı için erkeklere karşı çekingen davranmaktadır. Ta ki Stacey, Emma'nın hoşlandığı çocuğu evine bırakma teklifi edene kadar. Günlerden bir gün Emma'nın babası ayrıldığı eşini almak için kasabadan ayrılır. Babasının ayrılması üzerine kasabayı bir tür virüs sarmaya başlar. Enfeksiyon şeklinde yayılmaya başlayan bu virüs, en sonunda Emma'nın kardeşi Stacey'e de bulaşır. Artık Emma karar vermek zorundadır. Ya kendi hayatta kalma mücadelesi verecek ya da Stacey'i koruyacaktır.

Viral Film Eleştiri

Film izlemeyi çok seven biri olduğum için bu filmi de izledim ve izlemek isteyenler için bir fikir oluşması adına film eleştirisini yani film hakkındaki görüşümü bildirmek istedim. Türkçe dublaj izle imkanı ile film bir çok sitede mevcut. IMDb olarak gerçekten aldığı puanı hak etmemiş bir film olduğunu söyleyebilirim. Zaman geçsin diye izlenebilecek filmlerden bir tanesidir ve kesinlikle aham şaham bir şey beklemeyin gerçekten çok sade ve sıkıcı geçen bir film desem yanlış olmayacaktır.
IMDb: 5.6



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..