Facebook İnstagram Gibi Sosyal Medya Platformları Çöktü mü? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Temmuz 2019 Çarşamba

Facebook İnstagram Gibi Sosyal Medya Platformları Çöktü mü?

Facebook İnstagram Gibi Sosyal Medya Platformları Çöktü mü? - Kurgu Gücü
Facebook İnstagram Gibi Sosyal Medya Platformları Çöktü mü?
Facebook çöktü mü? Instagram çöktü mü? WhatsApp çöktü mü? Sosyal medyanın en popüler platformlarından olan Facebook, Instagram ve WhatsApp çöktü mü? sorusu akıllarda takılı kaldı. Dünya çapında yaşanan bu sorun insanların aklına facebook, instagram ve whatsapp çöktü mü sorusunu getiriyor. Nedeni ise 3 Temmuz 2019 saat 17:00 itibarıyla sosyal medya platformlarında bazı sıkıntılar yaşandı. Bu sıkıntılar doğrultusunda tüm dünya facebook çöktü mü? isntagram çöktü mü? whatsapp çöktü gibi soruları getirdi. Peki en popüler sosyal medya platformları ne olacak ? Tüm detaylar konumuzda...


Bildiğiniz üzere facebook, instagram ve whatsapp oldukça popüler sosyal medya ağlarından en iyileri. 3 Temmuz 2019 çarşamba günü saat 17:00 dan sonra facebookta resimler ve hikayeler görüntülenmiyor videolar oynatılmıyor, instagramda hikayeler ve resimler görüntülenmiyor, akış yenilenmedi diye bildirim geliyor, whatsappta ise video ve resim gönderiminde sıkıntılar yaşanıyordu. İşte bu sorunlar doğrultusunda dünya çapında herkes facebook çöktü, instagram çöktü, whatsapp çöktü diye korku içine girdi.



Daha önceki zamanlarda da facebook, youtube gibi platformlarda bu tür sorunlar yaşanmış fakat çökme gibi bir ihtimalin olma şansının neredeyse sıfır olduğunu görmüştük. Dünya çapında bir sorun olduğu için global olarak Türkiye'de bu durumdan etkilenmiştir fakat bu sorunun kısa zaman içinde çözüleceğini düşünüyorum.

İlginizi Çekebilir = Alan Adlarının Süresi Dolduğunda Yenileyebilir Miyim ?

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'ın Twitter üzeriden facebook çöktü mü
? Instagram çöktü mü? WhatsApp çöktü mü sorularına şu şekilde açıklama yaptı; " #Instagram, #Whatsapp ve #Facebook servislerinde dünya genelinde kesintiler yaşanmaktadır. Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir. " diye belirtti.

1 yorum:

  1. Bu tarz şeylere inanmayın be. facebook çöktü yok instagram çöktü yok whatsapp çöktü... Bu tür sosyal medya platformlarının çökme olasılığı çok düşük hemen celalleniyor bizim millet

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..