Mucize 2 Aşk Konusu, Oyuncuları: 2019 Türk Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Temmuz 2019 Salı

Mucize 2 Aşk Konusu, Oyuncuları: 2019 Türk Filmleri

Mucize 2 Aşk Konusu, Oyuncuları: 2019 Türk Filmleri - Kurgu Gücü
Mucize 2 Aşk Konusu, Oyuncuları: 2019 Türk Filmleri

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmeliğini yaptığı Mucize 2 Aşk filminin konusu ne olduğu oldukça merak ediliyor. Nedeni ise serinin ilk filmi olan Mucize, oldukça etkili bir an yaratmıştı diyebiliriz. Peki Mucize 2 Aşk filmi oyuncuları kimler olacak? Yine Mert Turak mı devam edecek? Mucize 2 Aşk ne zaman vizyona girecek diye merak edenler için Mucize 2 Aşk hakkında tüm detayları sizler için incelemeye çalışalım...



İlk filmi ile adı gibi mucize yaratan filmin devam filmi niteliğinde olan Mucize 2 Aşk'ı yine Mahsun Kırmızıgül yönetiyor. İlk filmin senaryosunu da Mahsun Kırmızıgül kaleme alırken bu filmde de kalemi yine eline almış.. Filmin oyuncuları arasında başrolü yine Mert Turak canlandırıyor. Peki Mucize 2 Aşk ne zaman vizyona girecek diyorsanız; 5 Aralık 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlandığını da sizlere belirtelim. Filmin türü ise ilk filminde de olduğu gibi dram filmleri türünü ele alıyor. Mucize 2 Aşk filminin yapımcılığını ise Murat Tokat üstleniyor.



Mucize 2 Film Oyuncuları

Gelelim şimdi de Mucize 2 Aşk oyuncuları kimler olduğunu kısaca anlatmaya. Aziz rolünü yine Mert Turak, Cemile rolünü Şenay Gürler, Bozat rolünü Mahsun Kırmızıgül, Beren rolünü Melis Sezen canlandırıyor. Devamında ise Sinan Çalışkanoğlu, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz ve Erdal Özyağcılar gibi isimler de Mucize 2 Aşk oyuncu kadrosu içinde yer alıyor.


Mucize 2 Aşk Konusu
Mucize 2 Aşk Konusu, Oyuncuları: 2019 Türk Filmleri - Kurgu Gücü
Belki de şuanda en çok merak edilenlerden bir tanesi de Mucize 2 Aşk konusu ne olduğu diyebiliriz. İlk filminde o kadar çok etkileyen sahneler olmuş ve neredeyse birçoğumuzu ağlattı diyebileceğimiz anlar oldu. Peki Mucize 2 Aşk konusu bu sefer ne olacak? Hatırladığınız üzere ilk filminde Aziz ve eşi, Talat Bulut ile şehre gitmiş ve son sahnesinde Talat Bulut, Aziz ve eşini köye getirmişti ve artık Aziz konuşabiliyor ve engelli değildi. Aziz'in babası Aziz'e " sen ameliyat mı oldun oğlum? İyileşmişsin.. " dediğinde Aziz ise babasına " Ameliyat değil baba karıma aşık oldum " diyerek cevap vermiş ve herkesi o sahnede gözyaşlarına boğmuştu. Mahsun Kırmızıgül yine filmin şeklini bozmamış filmin ilkinde olduğu gibi Mucize 2 Aşk'ta da aynı şekilde Aziz'i engelli biri olarak devam ettirmiş. Tabi bu sefer yer ve mekan farklı olaylar farklı. Aziz ve eşinin oldukça zorlu bir yandan da keyifli zaman geçirdiği ayrıca Aziz'in büyük ve güzel bir dostluk kazanıp şehir hayatının yeniliklerini gördüğü ve tanımaya çalıştığı muhteşem bir film diyebiliriz.



Mucize 2 Aşk Film Eleştiri ve Yorumu

Açıkçası ilk filmini izlediğimde gerçekten hayata dair bir film olduğunu düşünerek oldukça çok beğenmiş ve yeri geldiğinde hüzünlendiğim anlar olmuştu. Dram filminin içine hayata dair şeyler kattığınız zaman gerçekten başarıyı getiriyor. Tabi işin içinde Mert Turak'ın oyunculuk performansının da oldukça büyük katkısı olduğunu söylemeden edemeyiz. Mucize 2 Aşk filminde de ilk filme benzer şeyler olacak ama dediğimiz gibi yer ve mekan bu sefer köy değil daha çok şehirli insanların olduğu tatil mekanında geçiyor. Hem hüzünlü hem de eğlenceli bir film olacak gibi duruyor. Sabırsızlıkla beklediğimi de söylemek isterim. Sizlerde Mucize 2 Aşk filmi hakkında fikir görüşlerinizi konumuzun altında yorum yaparak belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Pasifik Savaşı 2 - Pacific Rim 2 Uprising 2018 Bilim Kurgu Film İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..