Youtube Abone Kasmak İçin En Doğal 5 Yöntem - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

24 Temmuz 2019 Çarşamba

Youtube Abone Kasmak İçin En Doğal 5 Yöntem

Youtube Abone Kasmak İçin En Doğal 5 Yöntem - Kurgu Gücü
Youtube Abone Kasmak İçin En Doğal 5 Yöntem
Youtube abone kasma birçok yeni youtuber olma hayalleriyle yola çıkan kişilerin en çok istediği şeylerden biridir. Youtube abone kasma dendiğinde nasıl yapacağını bilmeyen çok kişi var. İşte biz de konumuz içerisinde sizlere youtube abone kasma adına ne tür yollar izleyeceğinizi elimizden geldiği kadar anlatmaya çalışacağız.


İlk olarak şunu söylemeliyim mi youtube abone kasma için birçok yöntem var fakat bazı yöntemler boşa çabalanmış yöntemler olsa da yine denemek isteyenler için kısaca onlardan da bahsedeceğiz. Youtube, artık devrimizin sanal televizyonu diyebiliriz. İnsanlar aradıkları film, komik videoları, spor videoları vb. binlerce şeyi br platformda bulabiliyor. Bunun en büyük sebebi ise youtube para kazanma olayı desek doğru olacaktır. Youtube'yi büyük bir platform yapan aslında içerik üretici yani para kazanma yolunda reklam işbirliği yapan kişilerdir. İş para kazanma olunca da elbet insanlar youtube video izletme yollarını ve bunun beraberinde de kanallarına abone olmalarını istiyorlar. Her neyse fazla da uzatmadan konumuz olan youtube abone kasma hakkında bilgilerimizi sunalım. Son olarak şunu da ekleyeyim, Youtube para kazanma konusunda bazı kriterler koydu, bu nedenle bilgisi olmayanlar " Youtube'de Para Kazanmak İçin Yeni Kriterler " adlı konumuza göz atabilir.



Youtube Abone Kasmak İçin En Doğal 5 Yöntem



1 - Sosyal Medya İle Youtube Abone Kasma

Sosyal Medya İle Youtube Abone Kasma - Kurgu Gücü
Youtube Abone Kasmak İçin En Doğal 5 Yöntem
Youtube abone kasma yollarından en büyük marka pazarlama yöntemlerinden bir tanesi Sosyal Medya platformları desek doğru olacaktır. Bildiğiniz üzere facebook, twitter, instagram ve daha bir sürü sosyal medya platformları sayesinde Youtube abone kazanma şansınız mevcut. Özellikle sosyal medya üzerinden büyük takipçi kitlesine sahip biriyseniz işiniz oldukça kolay diyebiliriz. Fazla bir kitle sahibi değilseniz büyük sayfaların paylaşımlarının altına kanalınıza yönlendiren linkler bırakarak da  bir yol katetme şansınız var. Buna ek olarak sosyal medya hesaplarınızda youtube videolarınızdan kısa kısa kesitler paylaşarak kendinize bir kitle oluşturmayı deneyerek youtube abone kasma şansınız oluşacaktır.

İlginizi Çekebilir Blog Yazarak Para Kazanmak Mümkün Hatta Ayda 20.000 TL Kazanabilirsin

2 - Kaliteli İçerik Üreterek Youtube Abone Kasma

Kaliteli İçerik Üreterek Youtube Abone Kasma - Kurgu Gücü
Youtube Abone Kasmak İçin En Doğal 5 Yöntem
Sizin için youtube abone kasma adına en mükemmel ve işe yarar yollardan bir tanesi de "Kalite İçerik Üretmek" olacaktır. İnsanlar her zaman içeriğin kalitesine bakarlar. Yani kaliteden kastımız burada insanların ilgisini çekebilecek youtube videoları çekip paylaşmaktır. Şöyle düşün bir video sıradan ve hiçbir efekti bulunmuyor fakat diğer benzer bir video daha görsel imkan sunuyor ve sizi eğlendirici bir video sunuyor, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Tabi ki de kaliteli efektleri ve sizi daha bilgilendirip eğlendiren video tercih edilecektir. Bu nedenle youtube abone kasma konusunda kaliteli içerik üretmek oldukça önemli kriterlerden bir tanesi diyebiliriz. Zaten siz kaliteli içerik ürettikçe aboneler sizi kendileri bulacaktır.



3 - Alt Kanal Oluşturarak Youtube Abone Kasma

Alt Kanal Oluşturarak Youtube Abone Kasma - Kurgu Gücü
Youtube Abone Kasmak İçin En Doğal 5 Yöntem
Her ne kadar kendi kendinizi kandırmak olsa da youtube'nin yeni şartlarındaki 1000 abone kuralını en hızlı bir şekilde tamamlayıp kanalınızı para kazanmaya açmak için 1 den fazla gmail hesabı alıp, onlarla 5 er 10 tane alt kanal oluşturup youtube abone kasmak istediğiniz kanalınıza abone olup bu şartı sağlayabilirsiniz. Tabi ki bu yöntemi her ne kadar tavsiye etmiyor olsakta bilgi amaçlı bildirmek istedik. Çünkü bu tür durumlarda youtube inceleme yaptığında kanalınızın para kazanma durumunu onaylamayabilir ve hatta IP'nizi askıya bile alabilir fakat bunu yapacaksanız birden fazla bilgisayar ve IP ile yapmanız kanalınızın ya da IP'nizin askıya alınma riskini daha aza indirecektir. Bu şekilde de youtube abone kasma imkanınız vardır.



4 - Abone Satın Alarak Youtube Abone Kasma

Abone Satın Alarak Youtube Abone Kasma - Kurgu Gücü
Youtube Abone Kasmak İçin En Doğal 5 Yöntem
Son zamanların belki de youtube abone kasmak için en çok kullanılan yöntemlerinden bir tanesi de "Abone Satın Alma" yöntemidir. Youtube abone kasma hizmeti veren kişiler belirli ücretler karşısında belirli sayıda user yani kullanıcı kasıyor ve sizlere istediğiniz kadar abone kasabiliyorlar. Tabi bunların %90'lık kısmı bot bastığı için abonelerin düşme ya da youtube'nin bu olayı anlayıp spam olarak algılaması üzerine kanalınızı askıya alma riskleri gibi durumlarda mevcuttur. %10'luk kısım ise genel olarak gerçek kişilerin yardımlaşma şeklinde yaptığı siteler üzerinden her abone olduğunda belirli coin kazanarak abonelik arttırabildikleri bir sistem oluşturuyorlar. Bu sayede gerçek kişiler abone oluyor ve askıya alınma gibi durumlar ortadan kalkıyor.



5 - Siteler ve Forumlarda Kanal Linki Paylaşarak Youtube Abone Kasma

Forum ve Sitelerde Link Paylaşarak Youtube Abone Kasma - Kurgu Gücü
Youtube Abone Kasmak İçin En Doğal 5 Yöntem
Youtube kanalınızı tanıtmak ve youtube abone kasmak için en iyi yollardan bir tanesi de büyük hitlere sahip internet siteleri ya da forumlarda kanalınızın linkini paylaşmaktır. Bu tür imkanları saylayan forumlar elbette var fakat bazıları reklam olarak gördükleri için konuları kaldırıyor ve kullanıcıları forum ya da siteden uzaklaştırıyorlar. Tabi direk konu açıp arkadaşlar bu benim kanalım abone olur musunuz derseniz muhtemelen ban yersiniz ama konu açıp içine bilgilendirici bir şekilde yazılar yazarsanız yani o siteye yarayacak bir şekilde o zaman konunuz kaldırılmayabilir ve içeriğinizin de iyi ve kaliteli olması doğrultusunda kanalınıza abone olunabilir.


Kendi fikrimce en önemli noktanın "Kaliteli İçerik Üretmek" olduğunu düşünüyorum. Çünkü kaliteli içerik ürettiğiniz taktirde youtube abone kasma gibi bir durumunuz söz konusu olmaz. Çünkü insanlar kendileri videolarınızı beğendiği için abone olacaklardır zaten. Neyse fazla da sözü uzatmayalım, umarım işinize yarar bir konu olmuştur. Aklınıza takılan herhangi soru olur ya da fikirlerinizi bildirmek isterseniz konumuzun altına bir yorum bırakabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir Youtube Üzerinden Açılan Adsense Hesabını Bloga Bağlamak

2 yorum:

  1. Açıkçası youtube abone kasmak için abone satın alma ya da sahte alt kanal yapıp kendimi kandırmak yerine sağlam içerik uretirim sosyal medya ve sitelerde yayarim zaten abone olurlar..

    YanıtlaSil
  2. Elinize sağlık teşekkürler

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..