Luiz Gustavo Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Ağustos 2019 Pazar

Luiz Gustavo Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

Luiz Gustavo Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar? - Kurgu Gücü

Marsiya'nın futbolcusu Luiz Gustavo, sosyal medyada gündeme oturdu. Fenerbahçe ile anlaşacağı yönünde iddialar atılan kaliteli futbolcu Luiz Gustavo kimdir, kaç yaşındadır, hangi takımlarda oynamıştır? İşte Luiz Gustavo hakkında tüm detaylar..




Fransa 1. lig ekiplerinden Marsilya'nın 19 numaralı oyuncusu Luiz Gustavo, Fenerbahçe'nin gündeminde. Bunun üzerinden de binlerce kişi sosyal medya üzerinde deneyimli futbolcu hakkında konuşmaya başladı. Söylenilene göre Luiz Gustavo, Fenerbahçe'ye gelmeye çok yakın. Marsilya ile 30 Haziran 2021 tarihine kadar anlaşması bulunan Luiz Gustavo, Brezilya'da doğmuştur. 23 Temmuz 1987 doğumlu futbolcu, 187 cm boyundadır. Mevki olarak önlibero mevkisinde oynayan Luiz Gustavo, sol ayağını kullanan bir futbolcudur. Yan mevki olarak sol bek ve stopper oynayan Luiz Gustavo'nun güncel piyasa değeri ise 10 milyon eurodur.



Luiz Gustavo Oynadığı Takımlar
Deneyimli futbolcu daha önce Corinthians, CRB(Clube de Regatas Brasil (AL), Hoffenheim, Bayern Münih, Wolfsburg gibi takımlarda oynamış ve şuanda ise 2021 senesine kadar sözleşmesi olan Marsilya'da forma giymektedir.


Luiz Gustavo Kazandığı Kupalar
2012/13 sezonunda Bayern Münih ile Almanya Süper Kupa kazanmıştır. Aynı sezonda Almanya kupa şampiyonu olmuştur. Yine aynı sezonda Bayern Münih ile şampiyonlar ligi şampiyonu olmuştur. Yine aynı sezon ve takımla Almanya şampiyonu olmuştur. 2013'de Brezilya ile Konfederasyon kupasını kazanmıştır. 2014/15 sezonunda Wolfsburg ile Almanya Kupa şampiyonu ve 2015/16 sezonunda Almanya süper kupa şampiyonu olmuştur.

İlgili Konu = Georges-Kevin N'Koudou Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..