McDonald's Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? McDonald's Çalışma Saatleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Ağustos 2019 Çarşamba

McDonald's Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? McDonald's Çalışma Saatleri

McDonald's Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? McDonald's Çalışma Saatleri - Kurgu Gücü

Dünyanın en popüler fast food restoran zincirlerinden bir tanesi olan McDonald's çalışma saatleri milyonlarca kişi tarafında oldukça çok merak ediliyor. Bu merak içinde McDonald's sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor, hafta sonu McDonald's açık mı? gibi sorular soruluyor. O zaman gelin sizlere McDonald's çalışma saatleri 2019 hakkında bilgiler verelim.





McDonald's bildiğiniz üzere yabancı ülkeler dışında ülkemizde de bir çok şubeye sahip. Karnımız acıktığında hazır yiyeceklere yönelip fast food tüketiyoruz ve bunların içinde de tercih edilenlerden bir tanesi McDonald's oluyor. Hem yiyecek yani hamburger, çizburger, patates kızartması gibi şeyler satarken hemde çay, kahve, sıcak çikolata, milkshake ve yaz aylarının serinleten lezzeti dondurma gibi bir çok ürünü de bünyesinde bulunduran McDonald's çalışma saatleri merak ediliyor. Peki McDonald's saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor?


McDonald's Çalışma Saatleri 2019
McDonald's Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? McDonald's Çalışma Saatleri - Kurgu Gücü
McDonald's hafta sonu açık mı? McDonald's şubeleri hafta sonu da sizlere hizmet vermeye devam ediyor. AVM içinde de AVM dışında da şubeleri bulunan McDonald's, AVM içinde olan şubeleri için sabah saat 10:00'da açılıyorken, akşamları ise AVM'lerin kapanış saati olan saat 22:00'da kapanıyor.



AVM dışında hizmet veren şubeleri ise bulunduğu semte göre değişiklik gösterebiliyor. AVM dışında McDonald's sabah saat 10:00'da hizmet vermeye başlıyor. Bazı semtlerde 24 saat boyunca hizmet veren McDonald's restoranları varken, bazı semtlerde ise kapanış saatleri gece 01:00 ile 03:00 arasında değişiklik gösterebilmektedir.


McDonald's Türkiye Adres Ve İletişim Bilgileri/ Hakkında
McDonald's Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? McDonald's Çalışma Saatleri - Kurgu Gücü
Dünyanın en büyük fast food restoran zinciri olan McDonald's, günde 69 milyon müşteriye hizmet vermektedir. McDonald's CEO'su Steve Easterbrook'dur. 15 Nisan 1955 tarihinde Abd de kurulmuştur. Genel merkezi Chicago, Illinois, ABD de bulunmaktadır. Kurucuları Maurice McDonald, Richard McDonald olarak bilinmektedir. McDonald's Türkiye genel müdürlüğü, Büyükdere Caddesi, Özsezen İş Merkezi, A Blok No: 122/9, Zincirlikuyu, Şişli, İstanbul adresinde bulunmaktadır. McDonald's ile iletişime geçmek için 444 62 62 numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Starbucks Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? 2019 Starbucks Çalışma Saatleri

1 yorum:

  1. Çok acıktım dedim McDonald's kapanış saatine bakayım bir şeyler yiyeyim , şansıma kapanmış ya

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..