Starbucks Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? 2019 Starbucks Çalışma Saatleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Ağustos 2019 Cuma

Starbucks Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? 2019 Starbucks Çalışma Saatleri

Starbucks Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? 2019 Starbucks Çalışma Saatleri - Kurgu Gücü

Dünya çapında toplamda 65 ülkede 21.000 şubesi olan Abd'li kahve zinciri Starbucks çalışma saatleri herkes tarafında merak ediliyor. Peki Starbucks sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor? Starbucks çalışma saatleri neler? İşte tüm detaylar...



Bildiğiniz üzere Starbucks, Abd dışında ülkemizde de oldukça popüler bir durumda. Kahve zinciri olan Starbucks şubelerinde kahve içmek isteyenler sabah kalktığımda bir kahve içsem iyi olur ama Starbucks sabah saat kaçta açılıyor bilmiyorum derken akşam iş çıkışı kahve içmek isteyenlerde Starbucks akşam saat kaçta kapanıyor bilmiyorum ki diyenler oluyor. İşte bizde sizlere bilgi olması amacı ile Starbucks çalışma saatleri 2019 hakkında bilgi vermeye çalışacağız.


STARBUCKS ÇALIŞMA SAATLERİ 2019
Starbucks Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? 2019 Starbucks Çalışma Saatleri - Kurgu Gücü
Starbucks şubeleri şubesine göre değişiklik gösteriyor olsa da hafta için her gün sabah 07:30'da hizmet vermeye başlarken akşam ise saat 23:00'a kadar aralık vermeden hizmet vermeye devam eder. AVM gibi yerlerde bulunan Starbucks şubeleri ise genel olarak saat 10:00'da açılır. Starbucks hafta sonu açık mı? diye merak ediyorsanız sizlere mutlu haber, Starbucks hafta sonları da aynı hafta içindeki gibi aynı saatlerde hizmetine devam ediyor. Bunun yanı sıra Starbucks öğle tatili vermiyor ve sizlere gün boyunca sınırsız hizmet veriyor.



Starbucks Resmi Tatillerde Açık mı?
Starbucks Resmi Tatillerde Açık mı? - Kurgu Gücü
Starbucks oldukça fazla çalışma saatine bir de ek olarak 1 Mayıs İşçi Bayramı, 1 Ocak, 19 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos Zafer Bayramı, 29 Ekim ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günleri de dahil olmak üzere resmi ve dini bayram günlerinde de açıktır.


STARBUCKS İLETİŞİM ADRESLERİ
Starbucks İletişim Adresleri - Kurgu Gücü
Starbucks Telefon Numarası: 444 47 49
Starbucks Türkiye Genel Müdürlüğü: Saray Mahallesi Site Yolu Sokak, Anel Plaza No: 5/4, Zemin Kat, Pk: 34768 Ümranite/İstanbul



Starbucks özellikle Game Of Thrones adlı dizide reklam amaçlı Starbucks bardağı dizinin bir bölümünde gösterilmişti. Gösterilmesi sıkıntı değil de Game Of Thrones eski tarihlerde çekilen bir yabancı dizi olduğu için o zamanlarda Starbucks'ın olmayacağından dolayı herkese garip gelmiş fakat milyonlarca kişi bu detayı konuşmuştu. Sonuç olarak reklamın iyisi kötüsü olmaz diyip milyonlarca Game Of Thrones hayranına bu reklamı ulaştırmış oldular. Bu detayı da sizlerle paylaşmak istedim.


STARBUCKS HAKKINDA KURULUŞ VE DETAYLAR

Starbucks, ABD’li kahve dükkânları zinciridir. Adını Moby Dick’teki “Starbuck” adlı karakterden alır ve simgesi bir denizkızıdır. Merkezi Seattle, Washington’dadır. Starbucks'ın ilk mağazası 1971 yılında, öğretmen olan Jerry Baldwin, tarih öğretmeni Gordon Bowker ve yazar olan Zev Siegel tarafından Pike Place Market adıyla bilinen bir yerde açıldı.

1982 yılında yatırımcı Howard Schultz da ortaklığa katıldı ve İtalyan barlarından etkilenerek 1985 yılında II Giornale kahve dükkânları zincirini kurdu. Birkaç yıl sonra Starbucks’ın ilk sahipleri başka bir mağaza satın alınca Starbucks’ı Shultz’a devrettiler. Böylece Shultz’un kahve dükkânları, Starbucks adını alarak hizmet vermeye devam etti.

İlginizi Çekebilir = Şiddet Eylemleri Film Konusu, Oyuncuları: Bruce Willis Filmleri

Starbucks, ilk mağazalarını Vancouver, Britanya Kolumbiyası ve Şikago, Illinois’de açtı. Kuzey Amerika dışındaki ilk mağazası ise 1996 yılında Tokyo'da açıldı. Starbucks bugün 65 ülkede 21.000’in üzerinde mağazasıyla, kahve satın alınması ve kavrulmasında dünyanın bir numaralı şirketidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..