Black Widow Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

30 Eylül 2019 Pazartesi

Black Widow Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Black Widow Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Black Widow Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Scarlett Johansson'ın Yenilmezler ekibindeki Natasha Romanoff rolüyle başrollerinde yer aldığı Black Widow ne zaman vizyona girecek, konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? İşte sizlere için Black Widow filmi hakkında tüm detayları film incelemesi adı altında inceliyoruz..


1 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girecek olan Black Widow, 2020 filmleri olarak kategorilendiriliyor. Abd yapımı olan film, Yenilmezler serisinin kurgusal casus karakteri olan Natasha Romanoff'ın solo filmi olarak dikkat çekiyor. Başrollerini Scarlett Johansson ile birlikte Florence Pugh, David Harbour gibi isimler paylaşıyor. Aksiyon, macera ve casus filmleri türünde yer alan Black Widow'un yönetmen koltuğunda Cate Shortland oturuyor.

Filmin senaryosunu Jac Schaeffer ile Ned Benson birlikte kaleme almıştır. Filmin yapımcılığını ise Kevin Feige tek başına üstlenmiştir.


Black Widow Film Oyuncuları
Filmde Natasha Romanoff / Black Widow rolünü Scarlett Johansson, Yelena rolünü Florence Pugh, Alexi rolünü David Harbour, Meline rolünü Rachel Weisz ve Mason rolünü O. T. Fagbenle canlandırmıştır.

Black Widow Filmi İncelemesi, Yorumu, Eleştirisi
Filmin konusu henüz netlik kazanmamış olsa da filmin geçeceği zaman Captain America: Civil War filmi sonrası olacağı iddia ediliyor. Hepimizin de bildiği üzere Black Widow olarak bilinen Natasha Romanoff karakterinin Yenilmezler:Son Oyun filminde geri döndürülecek şekilde yaşamını yitirmişti. Ölüm düellosunda Hawkeye'yi yenen Black Widow, bunun sonrasında solo filminde ise Yenilmezler sonrasını konu almayacağı kesinlik kazanmıştı diyebiliriz. Bakalım filmde ne gibi olaylar gelişecek. Film üzerinde beklentiler büyük. Özellikle güzelliği ile büyüleyen Scarlett Johansson'ın filmin başrolünde yer alması filmi daha sabırsız bir şekilde yayınlansın istetiyor.


Black Widow Filmi Hakkında Takipçi ve Ziyaretçi Soruları
Filmden beklentileriniz neler?
Scarlett Johansson yerine başka biri mi olmalıydı, yoksa Scarlett Johansson iyi midir?
Mutlaka izlenmesi gereken bir film mi yoksa izlemesen de olur filmlerinden mi?

Sizlere Black Widow filmi hakkında bilgiler sunduk. Bunlar için ne zaman vizyona gireceği, oyuncuları, konusu, yönetmeni ve daha bir sürü şeyi sizler için detaylı bir şekilde sunduk. Film hakkında fikirlerini ve aynı zamanda yukarıda sorduğumuz sorulara da yanıtlarınızı bekliyoruz.


İlginizi Çekebilir
1- Scarlett Johansson Filmleri: Güzelliğiyle Büyüleyen Ünlü Yıldızın 15 Filmi
2- Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı: 2018 yapımı Bilim Kurgu Filmi
3- Örümcek-Adam Evden Uzakta Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
4- Cloverfield Paradoksu Hd Film İzle: En Uygun 2018 Bilim Kurgu Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..