Rambo: Son Kan Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Eylül 2019 Cumartesi

Rambo: Son Kan Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Rambo: Son Kan Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Rambo: Son Kan Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Sylvester Stallone'nin başrolünde yer aldığı Rambo: Son Kan filmi ne zaman çıkacak, konusu nedir, yaş sınırı kaç, oyuncuları kimler? İşte Rambo: Son Kan filmi hakkında tüm detaylar film incelemesi adı altında sizlerle..


Rusya'da 19 Eylül 2019'da vizyona giren Rambo: Son Kan filmi, yine harikalar yarattı. Yönetmen koltuğunda Adrian Grunberg'in oturduğu filmin başrollerini Sylvester Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta gibi isimler paylaştı. Aksiyon filmleri türünde olan Rambo: Son Kan, yaklaşık olarak 1 saat 40 dakika gibi bir süreye sahip.


Abd yapımı olan filmin senaryosunu Matt Cirulnick ile Sylvester Stallone birlikte kaleme alırken, yapımcılığını ise Les Weldon, Yariv Lerner, Kevin King Templeton ve Avi Lerner birlikte üstlendi. Orijinal adı Rambo: Last Blood olan filmin IMDb'si ise 7.2 gibi harika bir seviyede.. Rambo Son Kan yaş sınırı henüz tanımlanmamış olsa da 13+ civarında olması bekleniyor..


Rambo: Son Kan Oyuncuları

Sylvester Stallone filmde John Rambo rolünü canlandırırken, Carmen Delgado rolünü Paz Vega, Hugo Martinez rolünü Sergio Peris-Mencheta, Maria Beltran rolünü Adriana Barraza, Gabrielle rolünü Yvette Monreal, Victor Martinez rolünü Oscar Jaenada, Don Miguel rolünü Rick Zingale ve Miguel rolünü Marco De la O canlandırmıştır.


Rambo: Son Kan Konusu

Rambo: Son Kan Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Rambo: Son Kan Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Eski bir asker konumunda olan John Rambo (Sylvester Stallone) Arizona'daki bir çiftlik yaşamaktadır. Burada yaşarken oldukça yoğun diyebileceğimiz Travma Sonrası Stres Bozukluğu ile baş etmeye çalışırken görüyoruz. Beladan uzak durmaya çalışan ve bulabildiği her yerde tek günlük işler bulmaya çalışıp hayatını sürdürmeye çalışır. Tabi her zaman illa ki bir şey olur ve başı yine belaya girer. Günlerden bir gün Emlak müdürü aynı zamanda da arkadaşı Maria'dan aldığı bir haber sonrasında sıradan ilerlemesini istediği hayatı bir anda değişir.


John Rambo'nun arkadaşı Maria'nın torunu bir parti için Meksika sınırını geçmiştir ve ondan sonra da kaybolmuştur. İşte bu nedenle de John Rambo, bu gençleri bulmak adına Meksika sınırının güneyin dolaşmaya başlar.. Her ne kadar Maria'nın torununu aramak için çıksa da, Rambo, insan kaçakçılığı yapan bir çeteyi ortaya çıkartır. Tabi bu durumda işler daha kötü bir hal alır. Bunun üzerine Rambo, adaleti sağlamak için üvey kız kardeşi de kaçırılmış olan bir gazeteci ile birlikte işbirliği yapar. İşte Rambo hem kaçırılan kızları kurtarmak hemde insan kaçakçılığı yapan suç çetesinin liderini yola getirmek için Rambo yeteneklerini kullanacaktır..

Rambo: Son Kan Filmi İncelemesi, Eleştirisi ve Yorumu

Rambo'nun her filmi harikalar yaratıyor ve her sahnesiyle de adını film sektöründe en iyi noktalara yazdırıyor. Rambo 5: Son Kan ile de oldukça büyük bir başarı yakalamasını bekliyorum. Zaten filmin başrolünde senelerin eskitemediği adam Sylvester Stallone varsa o film harika olacaktır. Yaşlansa da ölüsü iş yapar denecek adamlardan bir tanesidir.

Rambo: Son Oyun Hakkında Takipçi ve Ziyaretçilere Sorular


1- Sizce Rambo: Son Kan filmi nasıldı?
2- Diğer izleyecek olanlara izlenmesini tavsiye eder misiniz?
3- En Çok hangi sahne hoşunuza gitti?
4- Sylvester Stallone hala eski Rambo gibi mi?

İlginizi Çekebilir
1- Örümcek-Adam Evden Uzakta Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
2- Terminatör: Kara Kader Oyuncuları, Konusu, Film İncelemesi!
3- Venom 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak? Oyuncuları, Konusu, İncelemesi
4- 2019 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Godzilla: Canavarların Kralı

1 yorum:

  1. Dün sinemada izledim Rambo son kan filmini gerçekten harika bir film olmuş. Eskimeyen adam Stallone

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..