Ip Man 4: Final Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Yuri Boyka - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Ekim 2019 Perşembe

Ip Man 4: Final Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Yuri Boyka

Ip Man 4: Final Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Yuri Boyka - Kurgu Gücü
Ip Man 4: Final Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Yuri Boyka
Hong Kong yapımı bir film olan ve orijinal adı Yip Man 4 olan Ip Man 4: Final ne zaman vizyona girecek, konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? gibi merak edilen tüm soruların cevabını Ip Man 4 film incelemesi konumuz içerisinde bulabileceksiniz.


Ip Man 4: Final Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Yuri Boyka


2020 filmleri arasında yer alacak olan Ip Man 4: Final, 6 Şubat 2020 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Hon Kong yapımı filmin yönetmen koltuğunda Wilson Yip oturmaktadır. Aksiyon filmleri ve dövüş filmleri türünde olan yer alan filmin başrollerinde namı diğer Yuri Boyka Scott Adkins, Donnie Yen, Chan Kwok-Kwan gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Edmond Wong kaleme alırken Türk dağıtımcılığını ise CGV Mars Dağıtım yapıyor.

Ip Man 4: Final Filmi Oyuncuları

Ip Man rolünü Donnie Yen, Bruce Lee rolünü Chan Kwok-Kwan canlandıracaktır. Beraberinde Scott Adkins ve Vanness Wu filmde rol alacaktır.

Ip Man 4: Final Filmi Konusu

Bildiğiniz üzere Ip Man filminin devam halkası olan filmin konusu kısaca WingChun dövüş tekniğinin tam bir ustası olan Ip Man, Abd ülkesinde bir WingChun okulu açarak yerel dövüş sanatları topluluğunu rahatsız eden bir öğrencisinin yanına gitme kararı alır ve olaylar sonrasına gelişir..

Ip Man 4: Final İncelemesi, Eleştirisi, Yorumu

Yuri Boyk yani Scott Adkins'in de filmde yer alacak olması filmi daha keyifli bir hale sokacak diye düşünüyorum. Aksiyon ve dövüş filmlerini oldukça çok severim özellikle Jackie Chan filmleri tekrar tekrar izlediğim filmlerdir. Beraberinde Dwayne Johnson filmleri de aksiyon, macera ve dövüş dolu olduğu için oldukça sarıyor.. Sizlerde film hakkında görüşlerinizi bizlerle konumuz altında yorum olarak paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Lanetli Gözyaşları Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri
2- Casus - The Operative Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
3- Snowpiercer (Kar Küreyici): 2013 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Harikası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..