Saklambaç - Ready or Not Filmi İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Ekim 2019 Cumartesi

Saklambaç - Ready or Not Filmi İncelemesi

Saklambaç - Ready or Not Filmi İncelemesi - Kurgu Gücü
Saklambaç - Ready or Not Filmi İncelemesi
Orijinal adı Ready or Not olan Saklambaç filmi ne zaman vizyona girecek, konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? Gerilim dolu sahneler yaşatacak Saklambaç filmi hakkında merak edilen tüm detayları sizler için film incelemesi adı altında inceledik..


11 Ekim 2019 tarihinde vizyona girecek olan Saklambaç filmi, 1 saat 36 dakika gibi bir süreye sahiptir. Gerilim ve korku filmleri türünde yer alan filmin yönetmen koltuğunda Tyler Gillett ve Matt Bettinelli-Olpin birlikte oturuyor. Abd yapımı filmin başrollerinde Samara Weaving, Adam Brody, Mark O'Brien gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Guy Busick ile Ryan Murphy(IV) kaleme alırken yapımcılığını ise William Sherak, James Vanderbilt, Bradley J. Fischer ve Tripp Vinson üstlenmiştir.

Saklambaç - Ready or Not Film Oyuncuları

Grace rolünü Samara Weaving, Daniel rolünü Adam Brody, Alex rolünü Mark O'Brien, Tony rolünü Henry Czerny, Becky rolünü Andie MacDowell, Emilie rolünü Melanie Scrofano, Fitch rolünü Kristian Bruun ve Charity rolünü Elyse Levesque canlandırıyor.

İlginizi Çekebilir = Ip Man 4: Final Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Yuri Boyka

Saklambaç - Ready or Not Film Konusu

Genç bir kadın, zengin bir adamla evleniyor. İşte bütün olay bu kadın üzerine kurulu. Alex ile Grace oldukça mutlu giden sevgililik hayatları üzerine artık evlenmeleri gerektiğini düşünürler. Evlenmek için bütün hazırlıklar tamamdır ve Alex'in ailesinin evinde evlenirler. Düğünde elbette herşey çiftin istediği gibi ilerler fakat Grace için yapılan bir plan vardır. Bu plan Alex'in ailesinin geleneksel oyunudur. İşte Grace henüz üzerinden gelinliği çıkaramadan bu geleneksel oyunu oynamak için çağrılıyor. Bunun üzerine elbette eşi Alex'in bu  teklifini geri çevirmeyerek masaya oturuyor. Ailenin yeni üyesi olmasından dolayı ilk oyun seçme hakkını Grace'e bırakırlar. Bunun üzerine genç kadın Grace, oyunda çok çok nadir çıkan saklambaç kartını seçer.

Grace'in Saklambaç kartını seçmesi üzerine olaylar gelişir. Oyun kuralına göre Grace, Alex'i geride bırakıp saklanacak ve sabah olmadan da diğer oyun içinde olanlar onu bulmaya çalışacaklardır. Tabi oyun gibi görünen bu olay bir zaman sonra ailenin yeni üyesi Grace için resmen hayatta kalma mücadelesi vereceği bir durum halini alır.
IMDb Puanı: 7.1

Saklambaç - Ready or Not Film İncelemesi, Eleştirisi, Yorumu

Açıkçası konusu bakımında çok basit görünen bir film gibi dursa da gerilim dolu sahnelerin olduğunu söylemek mümkün. Film, ilk başlarda sırada bir aşk filmi gibi ilerlese de ilerleyen dakikalarda Grace yani Alex'in eşinin oyun masasına oturup, Saklambaç kartını seçmesiyle tam bir gerilim korku anları başlıyor. Alex'in ailesi tam bir psikopattır ve Grace'i öldürmek için ellerinden geleni yapacaklar.. Şahsen ben film vizyona girer girmez izlemeyi düşünüyorum. Basit gibi görünen fakat iyi bir gerilim hissi veren filmleri izlemeyi severim.

Saklambaç - Ready or Not Filmi Ziyaretçi ve Takipçi Soruları

Filmi izleyecek misiniz?
Filmi izlediyseniz izleyecek olanlara ne söylemek istersiniz?
Boş vakitlerde mi yoksa mutlaka izlenmesi gereken bir film mi?

Bu Filmlerde İlginizi Çekebilir
1- Ayın Gölgesinde - In the Shadow of the Moon Filmi İncelemesi
2- Terminatör: Kara Kader Oyuncuları, Konusu, Film İncelemesi!
3- Rambo: Son Kan Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..