Silence Film Konusu, İncelemesi: Martin Scorsese Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Ekim 2019 Pazartesi

Silence Film Konusu, İncelemesi: Martin Scorsese Filmi

Silence Film Konusu, İncelemesi: Martin Scorsese Filmi - Kurgu Gücü
Silence Film Konusu, İncelemesi: Martin Scorsese Filmi
Silence, Martin Scorsese'in yakın zamandaki yönettiği filmlerden bir tanesi olup, hem ımdb puanı yükseliği ile hemde film önerisi isteyenlerin önerdiği kaliteli filmlerden bir tanesidir. Peki Silence film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girmiştir? İşte Silence filmi hakkında tüm detaylar film incelemesinde..


21 Nisan 2017 tarihinde Türkiye'de vizyona giren Silence, asıl yayın tarihi ise 2016 olarak biliniyor. Martin Scorsese'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin süresi ise 2 saat 42 dakikadır. Dram filmleri ve Tarihi filmler türünde yer alan filmin başrollerinde Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson gibi isimler yer alıyor. Abd, İtalya, Meksika ve Japonya ülkelerinin yapımı olan filmin orijinal fikri Shusaku Endo'ya ait olurken senaryosunu ise Martin Scorsese ile Jay Cocks birlikte kaleme almıştır. Filmin yapımcılığını ise Vittorio Cecchi Gori, Barbara De Fina, Randall Emmett, Gaston Pavlovich, Martin Scorsese, Emma Tillinger Koskoff, Irwin Winkler ve Graham King üstlenmiştir.

Martin Scorsese Film Oyuncuları

Rodrigues rolünü Andrew Garfield, Garpe rolünü Adam Driver, Ferreira rolünü Liam Neeson, Interpreter rolünü Tadanobu Asano, Valignano rolünü Ciaran Hinds, Kichijiro rolünü Yosuke Kubozuka, Ichizo rolünü Yoshi Oida ve Mokichi rolünü Shinya Tsukamoto canlandırmıştır.

Bakınız = Forrest Gump Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Martin Scorsese Film Konusu

Filmin konusu kısaca anlatılacak olursak 17. yüzyılda yaşayan iki tane rahibin karıştıkları baskı ve şiddeti konu olarak ele almıştır. 17. yüzyılda hem Hristiyanlığı tanıtmak hem de kaybolmuş akıl hocaları Ferreira'yı bulmak adına yola çıkan iki papaz Garppe ile  Rodeigues, Japonya'ya gelirler ve burada karşılarına çıkan sadece zulüm ve şiddettir. Katolik varlığının yasak olduğu ve yasadışı olduğu bir zamanda iki papazın inançları büyük bir derecede sınanacak..

IMDb Puanı: 7,1/10
Türü: Dram, Tarihi
Oyuncuları:  Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson
Yönetmen: Martin Scorsese
Yayın Tarihi: 2016
Beyazperde Puanı: 3,3/5

İlginizi Çekebilir
1- Can Dostum - Intouchables Konusu, İncelemesi
2- Irishman - The Irishman Film Konusu, İncelemesi
3- Sıkı Dostlar - Goodfellas Film Konusu, İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..