The King's Man Filmi İncelemesi: Kingsman Serisi Spin-Offu - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

6 Ekim 2019 Pazar

The King's Man Filmi İncelemesi: Kingsman Serisi Spin-Offu

The King's Man Filmi İncelemesi: Kingsman Serisi Spin-Offu - Kurgu Gücü
The King's Man Filmi İncelemesi: Kingsman Serisi Spin-Offu
Kingsman serisinin spin-off filmi The King's Man konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girecek, yönetmeni kimdir? The King's Man filmi hakkında bütün detayları film incelemesi adı altında sizler için inceliyoruz..


2020 filmlerinden olan The King's Man, 13 Şubat 2020 tarihinde vizyona girecek. Yönetmen koltuğunda Matthew Vaughn oturuyor. İngiltere yapımı filmin başrollerinde Ralph Fiennes, Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton gibi isimler rol alıyor. Casusluk ve aksiyon filmleri türlerini konu olarak işleyen filmin senaryosunun orijinal fikri Dave Gibbons ile Mark Millar'a ait.

The King's Man Oyuncuları

Duke of Oxford rolünü Ralph Fiennes, Lee Unwin rolünü Aaron Taylor-Johnson, Mata Hari rolünü Gemma Arterton, Conrad rolünü Harris Dickinson, Erik Jan Hanussen rolünü Daniel Brühl, Grigori Rasputin rolünü Rhys Ifans, Rolü : Field Marshall Haig rolünü Charles Dance ve Tristan rolünü Matthew Goode canlandırmıştır. Beraberinde Tom Hollander, Djimon Hounsou ve Alison Steadman gibi isimlerde film de yer alıyor.

İlginizi Çekebilir = Saklambaç - Ready or Not Filmi İncelemesi

The King's Man Konusu

Filmde tarihin en kötü tiranları ve suçlu zihinleri milyonlarca kişinin yok olma ihtimali olan bir savaş planlanmak adına toplanırlar. İşte bir adam vardır ve bu hain planı yapacak olan kişileri durdurmak adına zaman ile aksiyon dolu bir yarış içine girecek..

The King's Man İncelemesi, Eleştirisi ve Yorumu

Kingsman serisinin spin-off filmi olan The King's Man, daha önceki filmlerini izlemiş biri olarak aynı tadı bu filmde de vereceğini düşünüyorum. Her ne kadar bazı sahneleri uçuk kaçık abartı dolu olsa da casusluk ve aksiyon filmleri sevenlerin izlemeye değeceği bir film olduğunu düşünüyorum. Özellikle de Kingsman film serisinin sevenlerin sabırsızlıkla bir film olduğunu düşünüyorum.

The King's Man Takipçi ve Ziyaretçi Soruları

Filmi izlemeyi düşünüyor musunuz?
Mutlaka mı yoksa izlemeseniz de olur mu dersiniz?
Kingsman hayranıysanız bu filmden beklentileriniz neler?

İlginizi Çekebilir
1- Kıyamet Film Konusu, Oyuncuları, İnceleme - Savaş Filmi
2- The Walking Dead'in Başrolü Rick Grimes 9. Sezondan Sonra Yok
3- Korku Gerilim Filmlerinin Muhteşem Serisi Testere: Jigsaw Efsanesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..