3 Aptal - 3 Idiots Konusu, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Kasım 2019 Salı

3 Aptal - 3 Idiots Konusu, İncelemesi

3 Aptal - 3 Idiots Konusu, İncelemesi - Kurgu Gücü
3 Aptal - 3 Idiots Konusu, İncelemesi
Aamir Khan filmlerinden bir tanesi olan ve adından oldukça çok bahsettiren 3 Aptal orijinal adıyla 3 Idiots, hem imdb puanı yüksek olması hem de tavsiye filmler arasında yer almasından dolayı oldukça çok ilgi görüyor. Peki 3 Aptal film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girmiştir, yönetmeni kimdir? İşte 3 Aptal filmi hakkında merak edilen tüm herşey film incelemesinde..


2009 senesinde vizyona giren 3 Idiots, yaklaşık olarak 2 saat 50 dakika sürmektedir. Yönetmen koltuğunda Rajkumar Hirani'nin oturduğu filmin oyuncuları arasında Aamir Khan, Madhavan, Kareena Kapoor gibi isimler yer alıyor. Hindistan yapımı bir film olduğu için Hint filmleri kategorisinde yer alan film, hem komedi filmleri hem de Bollywood filmin olarak nitelendiriliyor. Filmin senaryosunu Abhijit Joshi, Vidhu Vinod Chopra ve Rajkumar Hirani birlikte kaleme almıştır. Yapımcılığını Vidhu Vinod Chopra'nın üstlendiği filmin kurgusunu ise yine Rajkumar Hirani yapmıştır.

3 Aptal Film Oyuncuları

Rancho rolünü Aamir Khan, Farhan Qureshi rolünü Madhavan, Pia rolünü Kareena Kapoor, Viru Sahastrabudhhe rolünü Boman Irani, Mona rolünü Mona Singh, Ranchoddas Shamaldas Chanchad rolünü Javed Jaffrey ve Joy Lobo rolünü Ali Fazal canlandırmıştır.

Bakınız = Sultan Filmi İncelemesi - Salman Khan:Hint Filmleri

3 Aptal Film Konusu

Adından da anlayacağınız üzere 3 kişinin başından geçen komik olayların hikayesini konu olarak işlemiştir. Hindistan'ın en önemli okulunda mühendislik okuyan ve okulun yurdunda aynı oda da kalan 3 genç öğrenci olan Raju Rastogi, Rancho Chhanched ve Farhan Qureshi adındaki gençlerin hikayesini konu alıyor. Farhan ailesinin isteği ile bu bölümü seçerken Raju ailesini fakirlikten kurtarmak gibi bir düşünceye sahiptir. Rancho ise makineleri sevmesinden dolayı  mühendislik bölümünü seçmiştir. Üç genç ile profesörleri arasında yaşanan olayları anlatmaktadır.

Film, Hindistan'ın en çok izlenen filmlerinden bir tanesidir. Dostluğun ve eğitim hem eğlenceli hem de sert tarafını muhteşem bir şekilde işlemiş bir filmdir.

Filmin Adı: 3 Aptal
Orijinal Adı: 3 Idiots
IMDb Puanı: 8,4/10
Türü: Komedi, Bollywod
Oyuncuları:  Aamir Khan, Madhavan, Kareena Kapoor
Yönetmen: Rajkumar Hirani
Yayın Tarihi: 2009
Beyazperde Puanı: 4,5/5

Bugün ki film inceleme konumuz Hint filmleri arasında yer alan ve oldukça popüler bir film olan 3 Aptal filmi oldu. Filmin konusu, oyuncuları, yönetmeni, senaristi, yapımcıları, gibi daha birçok konuda bilgiler sunduk. Sizler filmi izlediniz mi yoksa izleyecek misiniz? Tavsiye ettiğiniz filmlerden bir tanesi mi? Yorum olarak bizlere fikirlerini konumuz altından belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Sevginin Gücü Hd Film İzle: Salman Khan Hint Filmleri
2- Dünya'nın En Yüksek IMDB Puanına Sahip Efsane 10 Filmi
3- Yabancı Filmler İzlemek İsteyenlerin Keşke Bitmeseydi Diyeceği Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..