Islah Adası - Billionaire Ransom Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Kasım 2019 Salı

Islah Adası - Billionaire Ransom Film İncelemesi

Islah Adası - Billionaire Ransom Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Islah Adası - Billionaire Ransom Film İncelemesi
Bugünkü film inceleme konumuz Islah Adası orijinal adıyla Billionaire Ransom oldu. Peki Islah Adası film konusu nedir, ne zaman vizyona girmiştir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? İşte sizler için film önerisi olarak tavsiye edeceğimiz Islah Adası filmi hakkında tüm detaylar..


Islah Adası, 5 Mayıs 2016 tarihinde vizyona girmiş Abd yapımı aksiyon filmleri ve gerilim filmleri türünü işlemiş bir filmdir. 1 saat 47 dakikalık süreye sahip filmin yönetmen koltuğunda Jim Gillespe oturmuştur. Oyuncu kadrosu arasında Jeremy Sumpter, Phoebe Tonkin, Ed Westwick gibi isimlerin yer aldığı filmin senaryosunu Alexander Ignon kaleme alırken yapımcılığını ise Sarah Black ile Ed Elbert birlikte üstlenmiştir.

Islah Adası Film Oyuncuları

Kyle Hartmann rolünü Jeremy Sumpter, Amy Tilton rolünü Phoebe Tonkin, Billy Speck rolünü Ed Westwick, Bobby Hartmann rolünü Sebastian Koch, James Herrick rolünü Dominic Sherwood, Jonathan Tilton Scofield rolünü Simon Merrells, Emily Tilton Scofield rolünü Anna-Louise Plowman ve Lawrence Close rolünü Mark Bonnar canlandırmıştır.

Bakınız = Unutulmaz Yeşilçam Replikleri: 31 Komik Yeşilçam Repliği

Islah Adası Film Konusu

Filmin konusu kısaca birkaç zengin aile çocuklarının, kendi aileleri tarafında yaşantılarını değiştirmek adına ıssız bir adaya eğitim için gönderilmesini konu olarak işlemiştir. Bir grup genç, eğitim için gönderildikleri ıssız adada disiplinli bir hayat için eğitim almaktadırlar fakat iş adaya gelen davetsiz kişiler yüzünden resmen ölüm kalım savaşı halini alır. İşte bu zengin aile çocukları, adaya fidye almak için plan yapan bir grup paralı askerlerin ellerinden kurtulmak için ölüm kalım savaşına girecekler.

Film Adı: Islah Adası
Orijinal Adı: Billionaire Ransom
IMDb: 5,5
Yayın Tarihi: 5 Mayıs 2016
Oyuncular: Jeremy Sumpter, Phoebe Tonkin, Ed Westwick
Yönetmeni: Jim Gillespe
Türü: Gerilim-Aksiyon
Beyazperde Puanı: 3,0/5

Bir arkadaş tavsiyesi üzerine uzun zamandır izlemek istediğim ve geçen günlerde de bir televizyon kanalında filmin yayınlanacağını görmem üzerine filmi açıp izleme kararı almıştım. Fakat bir türlü izleme imkanı bulamadığım filmi en sonunda izledim ve sizlerle de Islah Adası filmi hakkında bir inceleme paylaşmak istedim. Film, konu olarakta gayet başarılı işlenmiş diyebiliriz. Aksiyon ve gerilimi sonuna kadar yaşatıyor.

İlginizi Çekebilir
1- 12 Yıllık Esaret - 12 Years a Slave Film İncelemesi
2- Korku Burnu - Cape Fear Konusu, İncelemesi
3- Martin Scorsese Filmleri: Martin Scorsese'ın Yönettiği En İyi 10 Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..