Sıkıysa Yakala - Catch Me if You Can Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Kasım 2019 Cumartesi

Sıkıysa Yakala - Catch Me if You Can Film İncelemesi

Sıkıysa Yakala - Catch Me if You Can Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Sıkıysa Yakala - Catch Me if You Can Film İncelemesi
Film önerileri arasında diğer tavsiye filmlerden biri olan Sıkıysa Yakala orijinal adıyla Catch Me if You Can, başrol oyuncuları arasında kalitesini kanıtlamış kişiler olmasından dolayı ve imdb puanı yüksek filmlerden bir tanesi olmasıyla dikkat çekiyor. Peki Sıkıysa Yakala film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girmiştir, yönetmeni kimdir? İşte Sıkıysa Yakala filmi hakkında tüm detaylar film incelemesinde..


31 Ocak 2003 tarihinde Türkiye'de vizyona giren filmin yayın tarihi 2002 yılı olarak kayıtlarda geçiyor. 2 saat 21 dakika süreye sahip olan filmin yönetmen koltuğunda Steven Spielberg oturuyor. Oyuncuları arasında Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken gibi isimlerin yer aldığı film, bizlere hem gerilim filmleri hem de dram filmleri türlerini bir arada yaşatıyor. Abd yapımı filmin orijinal fikir sahipleri Stan Redding ve Frank Abagnale Jr. olarak bilinirken, filmin senaryosunu Jeff Nathanson kaleme almıştır. Yapımcılığı Steven Spielberg'in üstlendiği filmin kurgusunu Michael Kahn yapmıştır.

Sıkıysa Yakala Film Oyuncuları

Filmde Frank W Abagnale Jr rolünü Leonardo DiCaprio, FBI Agent Carl Hanratty rolünü Tom Hanks, Frank W Abagnale Sr rolünü Christopher Walken, Roger Strong rolünü Martin Sheen, Paula Abagnale rolünü Nathalie Baye, Brenda Strong rolünü Amy Adams, Cheryl Ann rolünü Jennifer Garner ve Jack Barnes rolünü James Brolin canlandırmıştır.

Bakınız = Saka Kuşu - The Goldfinch Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Sıkıysa Yakala Film Konusu

Film kısaca bir suçlu ile bir ajanın arasında geçen resmen kedi-fare oyununu konu olarak işlemiş diyebiliriz. FBI ajanları her zaman kendilerine oldukça çok güvenilirler fakat bu sefer karşısına çıkan suçlu kolay lokma olmayacak. Daha yirmili yaşlarda olan ve çocuk denebilecek bir adamın farklı kimliklere bürünerek FBI ajanlarını peşinden koşturuyor.

Filmin Adı: Sıkıysa Yakala
Orijinal Adı: Catch Me if You Can
IMDb Puanı: 8,1/10
Türü: Dram, Gerilim
Oyuncuları: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken
Yönetmen: Steven Spielberg
Yayın Tarihi: 2002
Beyazperde Puanı: 4,4/5

Sıkıysa Yakala filmi gerçekten oyuncu kadrosu ile ve yönetmen koltuğunda oturan büyük yönetmenlerden biri olan Steven Spilerberg olmasıyla gerçekten harikalar yaratan bir film demek doğru olacaktır. Özellikle Forrest Gump filmi ile harikalar yaratan Tom Hanks'in olması ve onlarca kaliteli filme sahip Leonardo Di Caprio'nun olması filmi daha da bir harika yapıyor. Biz filmi izlemenizi öneriyoruz, siz film hakkında neler düşünüyorsunuz?

İlginizi Çekebilir
1- Jumanji : The Next Level Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
2- Sıkı Dostlar - Goodfellas Film Konusu, İncelemesi
3- 12 Yıllık Esaret - 12 Years a Slave Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..