Aşk Tesadüfleri Sever 2 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Aralık 2019 Salı

Aşk Tesadüfleri Sever 2 Film İncelemesi

Aşk Tesadüfleri Sever 2 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Aşk Tesadüfleri Sever 2 Film İncelemesi
Serinin devamı niteliğinde olan Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi karşımıza 2020 filmleri arasında yer alarak çıkacak.. Peki Aşk Tesadüfleri Sever 2 ne zaman vizyona girecek, oyuncuları kimler, konusu ne, yönetmeni kim? İşte sizler için Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi hakkında tüm detayları film incelemesi adı altında hazırladık..


Serinin devam filmi olan Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi yeni senenin ilk ayının sonunda yani 31 Ocak 2020 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ile İpek Sorak birlikte oturuyor.. Romantik filmler ve dram filmleri türünde yer alan filmin oyuncu kadrosunda Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı ve Elif Doğan gibi isimler yer alıyor. 2 saatlik bir süreye sahip olan filmin senaryosunu Nuran Evren Şit kaleme alırken yapımcılığını ise Alp Tekin ile yönetmen koltuğunda da oturan Ömer Faruk Sorak üstlenmiştir.

Bakınız = Film Önerileri: Mutlaka İzlenmesi Gereken 60+ Film Tavsiyesi

Aşk Tesadüfleri Sever 2 Film Oyuncuları

Filmde Defne rolünü Nesrin Cavadzade, Kerem rolünü Yiğit Kirazcı, Die junge Sema rolünü Elif Doğan, Der junge Niko rolünü Aytaç Şaşmaz, Nuran rolünü Hülya Gülşen Irmak, Yorgo rolünü Levent Can, Aylin rolünü Türkü Turan ve Marika rolünü Eli Mango canlandırmıştır.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 Film Konusu

Filmden 1960'lı senelerden günümüze kadar bir yolculuk sunan romantik olaylar ele alınıyor...

İlginizi Çekebilir
1- Korkunun Sesi - Echoes of Fear Film İncelemesi
2- Güzelliğin Portresi Film İncelemesi
3- Eltilerin Savaşı Film İncelemesi: Türk Komedi Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..