Bloodshot: Durdurulamaz Güç Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Mart 2020 Perşembe

Bloodshot: Durdurulamaz Güç Film İncelemesi

Bloodshot: Durdurulamaz Güç Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Bloodshot: Durdurulamaz Güç Film İncelemesi
Başrolünde Vin Diesel'in yer aldığı ve 2020 filmleri arasında adını yazdıran Bloodshot: Durdurulamaz Güç ne zaman vizyona girecek, konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? gibi tüm detayları sizler için Bloodshot: Durdurulamaz Güç film incelemesi adı altında hazırladık.


Hızlı ve Öfkeli film serisinden tanıdığımız ve daha birçok filmde başrol oynayan Vin Diesel'in başrol aldığı Bloodshot: Durdurulamaz Güç, geçtiğimiz günlerde yani 13 Mart 2020 tarihinde vizyona girerek adını 2020 filmleri kategorisine yazdırdı. Aksiyon filmleri ve gerilim filmleri tadında olan filmin yönetmen koltuğunda Dave Wilson(II) otururken senaryosunu ise Jeff Wadlow ile Eric Heisserer kaleme almıştır. Senaryonun orijinal fikri ise Bob Layton ile Don Perlin'e aittir. Abd yapımı bir film olan Bloodshot: Durdurulamaz Güç filminin oyuncuları arasında Guy Pearce ve Eiza Gonzalez gibi isimlerde yer alırken filmin yapımcılığını ise Dinesh Shamdasani, Neal H. Moritz ve Toby Jaffe üstlenmiştir.

Bakınız = Hızlı ve Öfkeli 9: Fast & Furious 9 Film İncelemesi

Bloodshot: Durdurulamaz Güç Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna gelecek olursak, Bloodshot yani Ray Garrison rolünü Vin Diesel canlandırırken Dr. Emil Harting rolünü Guy Pearce, Jimmy Dalton rolünü Sam Heughan, Axe rolünü Toby Kebbell, Wilfred Wigans rolünü Lamorne Riley ve Nick Baris rolünü ise Johannes Haukar Johannesson canlandırmıştır. Beraberinde Eize Gonzalez de film rol almıştır.

Bloodshot: Durdurulamaz Güç Film Konusu

Ray Garrison adındaki bir denizci eşi ile birlikte öldürülür. Bunun üzerine varlıklarını gizleyen bilim insanları Ray Garrison'ı nanoteknolojinin yardımıyla tekrar hayata döndürür. Bu bilim insanları daha önce de bu şekilde insanları hayata geri döndürmüştür. Ray Garrison'da aynı kendi gibi olan süper güçlü askerlerle birlikte çalışacaktır. Tabi zaman geçtikçe Ray'in hafızası geri gelmeye başlayacak ve hem kendini hem de eşinin kimin öldürdüğü konusunda bazı şeyleri hatırlamaya başlayacak ve herşeyi yok etmek için bir mücadele içine girecek. Bakalım Ray Garrison hem kendini hem de kendini öldürenleri bulup intikamını alabilecek mi?..


Bloodshot: Durdurulamaz Güç, aslında biraz da içinde bilim kurgu içeriyor desek yanlış olmayacaktır. Filmi çıktığı gün izledik ve oldukça kaliteli olduğunu söyleyebiliriz. Zaten Vin Diesel'in olduğu filmlerin büyük çoğunluğu kaliteli oluyor. Her neyse bu konumuzda sizler Bloodshot: Durdurulamaz Güç filmi konusu, oyuncuları, vizyon tarihi gibi bilinmesi gereken ve merak edilen detaylardan bahsettik. Film hakkında görüşlerinizi konumuz altında yorum olarak yazmayı unutmayınız...

İlginizi Çekebilir
1- Hızlı ve Öfkeli'nin Spin-Off Filmi Hobbs & Shaw'dan İlk Kare Geldi
2- Dwayne Johnson Filmleri İçinde Mutlaka İzlenmesi Gereken 10 Film
3- Yabancı Filmler İzlemek İsteyenlerin Keşke Bitmeseydi Diyeceği Filmler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..