Görünmeyen Misafir - Contratiempo Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Nisan 2020 Cumartesi

Görünmeyen Misafir - Contratiempo Film İncelemesi

Görünmeyen Misafir - Contratiempo Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Görünmeyen Misafir - Contratiempo Film İncelemesi
Gerilim filmlerinin her zaman seven biri olarak bu film bana oldukça enteresan geldi ve sizlerle de paylaşmak istedim. Peki Orijinal adı Contratiempo olan Görünmeyen Misafir konusu nedir? diye merak ediyor olabilirsiniz. Elbette farklı bir durum işlenmiş. Peki Görünmeyen Misafir oyuncular arasında kimler var? tanıdık birileri var mı diye de elbette kendinize soruyor olabilirsiniz. İşte bu doğrultuda sizlere Görünmeyen Misafir yorumlar hakkında hem kendi fikrimizi sunacağız hemde Görünmez Misafir film incelemesini detaylı olarak sizlere hazırayacağız..


2017 senesinin başında yani 6 Ocak 2017 tarihinde İspanya'da vizyona giren Görünmez Misafir filmi, bizlere polisiye filmler ve gerilim filmleri türlerini sunuyor. 1 saat 47 dakika süren filmin yönetmen koltuğunda Oriol Paulo oturuyor. İspanyol yapımı filmin oyuncu kadrosunda ise Mario Casas, Barbara Lennie ve Ana Wagener gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu yönetmen koltuğunda oturan Oriol Paulo kaleme alırken, yapımcılığını ise Mercedes Gamero, Adrian Guerra, Nuria Valls, Eneko Lizarraga ve Mikel Lejarza birlikte üstlenmiştir.

GÖRÜNMEYEN MİSAFİR OYUNCULAR

Filmin oyuncu kadrosuna gelecek olursak; Adrian Doria rolünü Mario Casas, Laura rolünü Barbara Lennie, Virginia Goodman rolünü Ana Wagener, Sonia rolünü San Yelamos, Tomas Garrido rolünü Jose Coronado, Felix Leiva rolünü Francesc Orella, Pareja Joven Hotel Chico rolünü Cristian Valencia, Conductor rolünü Paco Tous, Limpiadora rolünü Betsy Turnez, Bruno rolünü David Selvas ve Daniel Garrido rolünü Inigo Gastesi canlandırmıştır.

Bakınız = Nicole Kidman'lı The Others - Diğerleri Film İncelemesi

GÖRÜNMEYEN MİSAFİR KONUSU

Filmin konusu ise oldukça güzel diyebiliriz. Adrian Doria adındaki bir adam kariyerinde oldukça iyi mevkiler elde eden ve gitgide hızla yükselen bir iş adamıdır. Adrian her ne kadar evli olsa da karısını fotoğrafçı olan Laura adındaki sevgilisiyle aldatmaktadır. Yine günlerden bir gün, iş seyahati diyerek gittiği yerde Laura ile vakit geçiren Adrian, eve dönüş yolunda Laura ile birlikte bir kaza yapar ve genç bir çocuğun arabasına çarpar.. İşler burada karışır. Daha sonrasında da bir olay gelişir ve Adrian, sevgilisi Laura'yı öldürmek ile suçlanır. Tabi oldukça zengin bir iş adamı olan Adrian Doria, bu suçu savunmak adına kendine güvenilir bir savunma hazırlamak için adli birimlerden oldukça deneyimli bir avukat gönderilmesini ister. Bunun üzerine Virginia Googman adındaki bir avukat Adrian Doria'nın bu davası için gelir. Adrian Doria, başından geçen hikayeleri Virginia'ya anlatmaya başlar fakat avukat bu işin içinde bazı karanlık noktaların olduğunu fark eder ve bunları açığa çıkarmak için Adrian'ı oldukça zorlar.. Tabi işler çok farklı bir yönde ilerleyecektir.

Görünmeyen Misafir yorumlar arasında baktığımızda genel olarak filmin sonunda oldukça çok şaşıracaksınız gibi yorumlar okuduk. Gerçekten de öyle oldu desek doğru olacaktır. Aslında işin içinde bir gariplik bekliyordum fakat onun dışında büyük bir sürpriz yaşandı. Açıkçası bana kalsa size anlatırım filmi başından sonuna kadar detaylı olarak ama bu seferde filmi izlemenin hiçbir anlamı kalmaz. Siz başından sonuna kadar dikkatlice izleyin zaten keyif alacaksınız.. Her neyse sizlere bu konumuzda, Görünmeyen Misafir oyuncular, Görünmeyen Misafir konusu, Görünmeyen Misafir yorumlar, Görünmeyen Misafir vizyon tarihi ve yönetmeni gibi detayları film incelemesi adı altında hazırladık. Umarım hoşunuza giden bir yazı olmuştur ve Görünmeyen Misafir izledikten sonra fikirlerinizi konumuz altından yorum olarak paylaşırsınız.

İlginizi Çekebilir
1- Ölümcül Deney 7 - Resident Evil 7 Ne Zaman Çıkacak?
2- Seni Hala Görüyorum - I Still See You Film İncelemesi
3- Vahşetin Çağrısı Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..