Hayal Adası - Fantasy Island Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

27 Nisan 2020 Pazartesi

Hayal Adası - Fantasy Island Film İncelemesi

Hayal Adası - Fantasy Island Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Hayal Adası - Fantasy Island Film İncelemesi
Lucy Hale'in rol aldığı orijinal adı Fantasy Island olan Hayal Adası konusu nedir? diye filmi izlemek için karar vermek isteyenler merak ediyor. Beraberinde Hayal Adası oyuncuları arasında Lucy Hale dışında kimler var diye de merak eden elbette var. O zaman gelin sizlere Hayal Adası vizyon tarihi ne zaman olduğunu, yönetmeni ve daha fazlasıyla birlikte konumuzda paylaşalım..


6 Mart 2020 tarihinde vizyona girerek 2020 filmleri arasında adını yazdıran Hayal Adası 2020, yönetmen koltuğunda Jeff Wadlow oturuyor. Korku filmleri ve Macera filmleri türünde işlenmiş film, Abd yapımı olmasıyla dikkat çekiyor. 1 saat 50 dakika süreye sahip olan filmin oyuncu kadrosunda Lucy Hale dışında Michael Pena ve Maggie Q gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Jillian Jacobs, Chris Roach ve Jeff Wadlow'un birlikte kaleme aldığı filmin yapımcılığını ise Marc Toberoff, Sean Albertson, Jason Blum ve Jeff Wadlow birlikte üstlenmiştir.

Hayal Adası Oyuncuları

Gelelim şimdi de Fantasy Island film oyuncu kadrosunda kimler olduğunu yazmaya.. Mr. Roarke rolünü Michael Pena, Gwen Olsen rolünü Maggie Q, Melanie Cole tolünü Lucy Hale, Patrick Sullivan rolünü Austin Stowell, Brax Weaver rolünü Jimmy O. Yang, Sloane Maddison rolünü Portia Doubleday, JD Weaver rolünü Ryan Hansen, Julia rolünü Parisa Fitz-Henley ve Damon rolünü ise Michael Rooker canlandırmıştır.

Bakınız = Şeker Adam'ın Laneti - Candyman Film İncelemesi

Hayal Adası Film Konusu

Hayal Adası fragman izlediğiniz zaman aslında konusu kısaca belli oluyor fakat biz size kısaca açıklayalım. Bir grup insanın eğlenmek adına bir adaya gidip, gerçekleştiremedikleri hayalleri gerçekleştirmek istemeleri konu ediliyor. 5 kişilik bir grup, gönüllerinin istediği gibi eğlenmek ve hayallerinde canlandırdıkları birçok şeyi yaşamak için Fantasy Island'a uçak ile gelir. Adaya vardıklarında onları Julia karşılık ve kısa bir konuşma yapar.. Ardından Mr. Roarke ile birer birer tanışırlar ve onları daha önce gerçekleştiremedikleri hayalleri birebir gerçekleştirebileceğini vaat eder. Onların bekledikleri ilk başta normal bir şeymiş gibi görünse de işler göründüğünden farklı bir boyuttadır.

Film tavsiyesi arayanlara önerebileceğim fakat aile ile birlikte izlenebilecek bir film olmadığını söylemekle beraber, çok fazla ters köşe olacağınız ilginç filmlerden bir tanesidir. Senaryo basit aslında fakat gelişen olaylar biraz ilginç olmasından dolayı 10 üzerinden 6 verebileceğim, o da sırf korku filmlerindeki zombi tarzı olayları sevdiğimden.. Bakalım sizlerde bizler tarafından filmi izleme kararı aldıysanız, filmi izledikten sonra konumuz altından yorum olarak fikirlerinizi bizlere bildirebilirsiniz.

İlgili Konular
1- Nicole Kidman'lı The Others - Diğerleri Film İncelemesi
2- Zebun Film İncelemesi: 2020 Türk Korku Filmi
3- Shailene Woodley'li Endings, Beginnings Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..