Gerçeğe Çağrı - Total Recall Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Mayıs 2020 Cumartesi

Gerçeğe Çağrı - Total Recall Film İncelemesi

Gerçeğe Çağrı - Total Recall Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Gerçeğe Çağrı - Total Recall Film İncelemesi
Eski filmlerden biri olmasına rağmen günümüzde film tavsiyesi isteyenlere önerebileceğim filmlerden bir tanesi de Total Recall orijinal adıyla Gerçeğe Çağrı filmidir. Peki bilim kurgu filmleri arasında iyi bir yeri olan Gerçeğe Çağrı konusu nedir? gibi detayların yanı sıra Gerçeğe Çağrı oyuncuları kimlerdir? gibi daha birçok detayı Gerçeğe Çağrı filmi incelemesinde hazırladık..


Gerçeğe Çağrı vizyon tarihi 10 Ağustos 2012 olarak listelenirken, 2 saat 1 dakikalık bir süreye sahiptir. Bilim kurgu filmleri türünün yanı sıra macera filmleri ve aksiyon filmleri türlerini de içinde oldukça iyi işlemiştir. Abd ve Kanada ortak yapımı filmin yönetmen koltuğunda Len Wiseman oturmaktadır. Gerçeğe Çağrı oyuncu kadrosu içinde ise Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel gibi isimler yer almaktadır. Gerçeğe Çağrı Türkçe dublaj filmin senaryosunun orijinal fikri Ronald Shusett, Kurt Wimmer, Jon Povill ve Dan O'Bannon'a aitken, düzenlemesini Kurt Wimmer ile Mark  Bomback kaleme almıştır. Filmin yapımcılığını ise Neal H. Moritz ve Toby Jaffe üstlenmiştir.

Bakınız = Aklınızı Başınızdan Alacak En İyi 300 Bilim Kurgu Filmi İzle

Gerçeğe Çağrı Oyuncuları

Filmde Douglas Quaid / Hauser rolünü Colin Farrell, Lori rolünü Kate Beckinsale, Melina rolünü Jessica Biel, Vilos Cohaagen rolünü Bryan Cranston, McClane rolünü John Cho, Matthias Lair rolünü Bill Nighy, Harry rolünü Bokeem Woodbine ve Marek rolünü ise Will Yun Lee canlandırmıştır.

Gerçeğe Çağrı Konusu

Douglas Quaid adındaki adam evli ve sıradan bir hayata sahip işçidir. Gündelik yaşantısından çok sıkılmıştır ve uyuduğu zaman sürekli aynı rüyayı görmektedir. Hayatında yaşayabileceği en güzel anların, bir süper ajanın anılarında saklı olduğuna inanan Douglas, başvurduğu Rekall şirketinde şirketinde çıkan bir dolayı hafızasına aranan bir ajanın hafızası yüklenir. Tabi bu nedenle de Douglas kendini aksiyon dolu tehlikeli bir yolculuğun içinde bulur. Cohaagen adındaki bir adam Douglas'ın yaşadığı yeri yok edip her yerin hakimi olmak ister ve Douglas'ın peşine silahlı polisleri takar.. Tabi Douglas'ta Cohaagen'i durdurmak için isyancılar ile işbirliği yapar ve yer altındaki direnişçilerin liderini ulaşıp, Cohaagen'i durdurmak ister.. Hem yaşadığı gerçek hem de zihnindeki hayal arasındaki sırrı çözmeye çalışan Douglas, bakalım Cohaagen'i durdurabilecek mi?

Gerçeğe Çağrı imdb puanı 6,3 olarak verilmiştir. Daha önce izlediğim en iyi bilim kurgu filmleri arasında yer alıyor desem yanlış olmaz. Bu tür aksiyon ve macera dolu bilim kurgu filmi bulmak zordur. Eğer izlemediyseniz mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. Yok ben izledim zaten diyorsanız, hemen konumuz altına bir yorum bırakarak izleyecek olanlara fikir verebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Hayal Adası - Fantasy Island Film İncelemesi
2- Netflix'in Aksiyon Filmi Extraction Film İncelemesi
3- Ölümcül Deney 7 - Resident Evil 7 Ne Zaman Çıkacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..