La Casa De Papel 5. Sezon Ne Zaman Çıkacak? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

12 Mayıs 2020 Salı

La Casa De Papel 5. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

La Casa De Papel 5. Sezon Ne Zaman Çıkacak? - Kurgu Gücü
La Casa De Papel 5. Sezon Ne Zaman Çıkacak?
La Casa De Papel takipçileri bütün sezonları bitirdikten sonra elbette La Casa De Papel 5. kısım ne zaman çıkacak diye bir merak içine girdi. La Casa De Papel 4. sezon 3 Nisan Cuma 2020 tarihinde yayınlanmış ve 8 bölümden oluşan bir seri ile sezon finali yaptı. Peki La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak? İşte detaylar..


Her ne kadar 4. sezonda saçmalıklar dolu bir sezon geçirmiş olsa da sezon finalinde işleri birazda olsa toparlamayı başlayan La Casa De Papel dizisi, acaba devamında neler olacak diye merak ettirmeden durmuyor. Bu doğrultuda da La Casa De Papel 5. sezon ne olacak diye merak içinde bekleyiş devam ediyor. Netflix'in efsane soygun dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. Özelikle de La Casa De Papel 4. sezon finalinin ardından paylaşılan La Casa Da Papel belgeseli ile daha da merak konusu oldu.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

4. sezonun bitmesiyle La Casa De Papel 5. sezonun çıkış tarihi oldukça merak ediliyor olsa da şuanda net bir bilgi bulunmamasıyla beraber, önümüzdeki senenin başına doğru vizyona girmesi bekleniyor.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON KAÇ BÖLÜM OLACAK?

İlk sezonu 13 bölümden, 2. sezonu 6. bölümden ve 3 ile 4. sezonlar ise 8 bölümden oluşmuştu. İşte bu doğrultuda da 5. sezon bölümleri ise ortalama olarak bu bölümlere benzer olacaktır diye tahmin ediyoruz.. İlerleyen dönemlerde bilgiler netleştikçe konumuz içerisinde güncellenecektir.

İlgili Konular
1- En İyi Soygun Dizisi 'La Casa De Papel' İncelemesi
2- Vis A Vis 1. Sezon 1. Bölüm Özeti: Locked Up
3- Seksenler Dizisi: TRT 1 Ekranlarının Sevilen Dizisi Geri Dönüyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..