Korku Seansı 3 - The Conjuring: The Devil Made Me Do It Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

8 Temmuz 2020 Çarşamba

Korku Seansı 3 - The Conjuring: The Devil Made Me Do It Film İncelemesi

Korku Seansı 3 -  The Conjuring: The Devil Made Me Do It Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Korku Seansı 3 -  The Conjuring: The Devil Made Me Do It Film İncelemesi
Korku filmleri içinde belki de en kaliteli filmlerden bir tanesi olan orijinal adı The Conjuring 3 The Devil Made Me Do It olan Korku Seansı 3 vizyon tarihi ne zaman diye merak ediyor olabilirsiniz. İşte sizlere Korku Seansı 3 oyuncuları da dahil olmak üzere Korku Seansı 3 konusu ne olduğunu da film incelemesi adı altında ele aldık.


Korku Seansı 3 filmi, 9 Eylül 2020 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor ve böylelikle 2020 filmleri arasında yerini alacak. Korku Seansı serisinin 3. filmi olan The Conjuring 3 filminin yönetmen koltuğunda Michael Chaves oturuyor. Abd yapımı filmin oyuncu kadrosunda Patrick Wilson, Vera Farmiga, Sterling Jerins gibi isimler yer alacak.. Filmin senaryosunu David Leslie Johnson-McGoldrick kaleme alırken, yapımcılığını ise James Wan üstlenmiştir.

Film Tavsiyesi = Lanetli Gözyaşları Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri

The Conjuring 3 Oyuncuları

Filmde Ed Warren rolünü Patrick Wilson, Lorraine Warren rolünü Vera Farmiga canlandırmıştır. Beraberinde Sterling Jerins, Charlene Amoia, Sarah Catherine Hook, Ruairi O'Connor, Eugenie Bondurant ve Mitchell Hoog gibi isimlerde filmde rol amıştır..

Korku Seansı 3 Konusu

Lorraine ile Ed Warren çiftinin yaşadıkları paranormal olayları konu olarak elen filmin devam halkasında bu sefer daha farklı bir konu ele alınmıştır. Bir cinayet zanlısı şeytani bir varlık tarafından ele geçirildiğini söyler ve elbette ki Lorraine ve Ed Warren çiftine ulaşıp yardım ister..

Korku filmleri arasında yer alan Korku Seansı 3 izle filmi, serinin devam halkası olarak karşımıza çıkacak ve sevenleri de filmi merak bekliyor. Vizyona girmesine çok kısa bir zaman kaldı ve heyecanlı bekleyiş arttı. Bu doğrultuda da sizlere Korku Seansı 3 Türkçe dublaj izle filmi hakkında bazı bilgiler vermeye çalıştık.

İlgili Konular
1- Korku Filmleri: Ruhlar Bölgesi 4 Son Anahtar 2018 Film İncelemesi
2- Garez Film İncelemesi: 2020 Korku Filmleri
3- Dehşetin Yüzü (The Nun) Hd Film İzle: 2018 Korku Seansı Spin-Offu
4- Gizli Bir Yaşam - A Hidden Life Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..