Adadaki Dehşet Film Konusu, Oyuncuları - SweetHeart Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

26 Ekim 2020 Pazartesi

Adadaki Dehşet Film Konusu, Oyuncuları - SweetHeart Film İncelemesi

Adadaki Dehşet Film Konusu, Oyuncuları - SweetHeart Film İncelemesi
Adadaki Dehşet Film Konusu, Oyuncuları - SweetHeart Film İncelemesi

Orijinal adı SweetHeart movie olan Adadaki Dehşet filmi, bildiğiniz ucuz maliyetli sıradan bir korku gerilim filmi diyebiliriz. Peki Adadaki Dehşet konusu nedir? Adadaki Dehşet oyuncuları kimlerdir? gibi merak edilen soruların cevaplarını sizler için film incelemesi adı altında inceleyeceğiz.


Adadaki Dehşet Film Konusu, Oyuncuları - SweetHeart Film İncelemesi

2019 filmleri arasında yer alan ve 28 Ocak 2019 tarihinde ABD'de vizyona giren SweetHeart filmi yaklaşık olarak 1 saat 22 dakika sürüyor. Adadaki Dehşet filmi yönetmen koltuğunda J.D. Dillard (Justin Dillard) oturuyor. ABD yapımı filmin senaryosunu J.D. Dillard, Alex Hyner ve Alex Theurer birlikte kaleme alırken yapımcılığını ise Jason Blum, Phillip Dawe, Alex Hyner, Bill Karesh, Mark David Katchur, Beatriz Sequeira, Alex Theurer ve Jeanette Volturno birlikte üstlenmiştir.. Filmin çekildiği yer ise Bounty Island, Fiji olarak biliniyor. Film, korku filmleri, gerilim filmleri ve bilim kurgu filmleri türlerini içinde barındırıyor.


Adadaki Dehşet Oyuncuları ve Rolleri

Filmde Jennifer karakterini Kiersey Clemons, Lucas karakterini Emory Cohen, Mia karakterini Hanna Mangan Lawrence, Creature karakterini Andrew Crawford ve Brad karakterini ise Benedict Samuel canlandırmıştır.


Film Tavsiyesi = Sevginin Gücü Hd Film İzle: Salman Khan Hint Filmleri


Adadaki Dehşet Film Konusu

Bir adanın kumsalında gözlerini açan Jenn adındaki bir kız, Brad adındaki diğer bir arkadaşının ise karın bölgesine saplanan bir odun parçası nedeniyle yaralandığını görür. Her ne kadar çabalasa da onu kurtaramayan Jenn, adada ne yapacağını düşünür. Aradan birkaç gün geçtikten sonra arkadaşı Brad'i gömdüğü yerde göremeyince ve orada kanların olduğunu görünce adada bir şeyler döndüğünü anlar. Bir gece bir helikopterin tepeden geçmesi ve Jenn'in ona işaret fişeği fırlatması sonrasında Jenn, işaret fişeği denize düşerken orada büyük bir yaratık görür. İşte Jenn artık daha çok korkmaktadır ve geceleri denizden adaya çıkan yaratık ile baş etmek zorundadır.


SweetHeart Film Yorumu

Filmin ilk 40 dakikasında neredeyse diyalog yok diyebilirim. Geri kalan diğer dakikalar da azcık bir gerilim olsa da filmi mutlaka izlememeniz gereken filmler kategorisine almanızı tavsiye ederim. İzlediğim en iğrenç ve sıkıcı filmlerden bir tanesiydi. 4 kişilik bir oyuncu kadrosuyla çekilmiş bir filmdir. Pardon bir de canavar var, onu da unutmamak lazım... Filmi açarken beklentim çok yüksekti aslında. Ormanın için koşturmacalar, ne bileyim işte daha farklı bir şeyler bekliyordum. Sıradan, sakin soluklu bir filmdi ve filmin sonu hayal edebileceğinizden daha da kötü bitti. O nedenle Adadaki Dehşet Türkçe dublaj izle de olsa Adadaki Dehşet Türkçe altyazı da olsa izlemenizi pek tavsiye etmem. Hee çok boş vaktiniz vardır ve bütün filmleri izlemişsiniz sadece bu film kalmıştır o zaman vakit geçirmek için izlenebilir. Adadaki Dehşet konusu bakımından yine pekte beklenileni karşılamadı.


İlgili Konular

1- Hep Yek 4 Film Konusu, Oyuncuları - Hep Yek 4: Altan Bela Okuma Film İncelemesi

2- Dengesiz (Unhinged) Film Konusu, Oyuncuları - Dengesiz Film İncelemesi

3- Dev Avcısı Konusu, Oyuncuları: 2018 Vizyon Filmleri İncelemesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..