Benden Ne Olur Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

23 Ekim 2020 Cuma

Benden Ne Olur Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Benden Ne Olur Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Benden Ne Olur Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Türk filmleri arasına bir komedi filmi daha ekleniyor. Bu komedi filmi son zamanların meşhur akımlarından olan kitap uyarlaması olacak. Peki Benden Ne Olur film konusu nedir? Benden Ne Olur film oyuncuları kimlerdir? gibi soruların cevaplarını sizler için film incelemesi adı altında konumuzda hazırladık.


29 Ekim 2020 tarihinde vizyona girmeye hazırlanan Benden Ne Olur filmi, komedi filmleri türünde karşımıza çıkacak. Türk komedi filmleri arasında yerini alacak Benden Ne Olur filmi, 2020 filmleri arasında da yerini bu sayede almış olacak. Benden Ne Olur film oyuncu kadrosunda Aşk-ı Memnu, Bizim Hikaye, Adını Feriha Koydum gibi dizilerden de tanıdığımız Hazal Kaya ile Mucize Doktor dizisinden de tanıyacağını Onur Tuna gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Murat Şenöy oturuyor.


Film Tavsiyesi = Eltilerin Savaşı Film İncelemesi: Türk Komedi Filmi


Benden Ne Olur Film Oyuncuları

Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan, Cem Belevi, Selin Şekerci, Nur Fettahoğlu gibi isimler Benden Ne Olur filmi oyuncu kadrosunda yer almaktadır.


Benden Ne Olur Film Konusu?

Filmin konusu her ne kadar belli olmasa da kitap uyarlaması olmasından dolayı kitabı okuyanlar konusu hakkında net bir bilgi edinme şansına sahip olmuşlardır. Kısaca konusu ise Sertab Bal (Hazal Kaya) adındaki deli dolu bir kadının başından geçen komedi dolu maceraları konu olarak ele almıştır.


Benden Ne Olur filmi senaryosunun orijinal fikri Aslı Kızmaz olmasıyla dikkat çekiyor. Zaten başında da söylediğimiz gibi film kitap uyarlaması olarak karşımıza çıkacak. Neşeli, eğlenceli bir film olacak gibi duruyor.


İlgili Konular

1- Hareket Sekiz Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

2- Türk Komedi Filmleri: Ailecek Şaşkınız 2018 Film İncelemesi

3- Çakallarla Dans 5 Fragman İzle - 2018 Türk Komedi Filmleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..