Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 Testi Pozitif Çıktı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

24 Ekim 2020 Cumartesi

Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 Testi Pozitif Çıktı

Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 Testi Pozitif Çıktı
Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 Testi Pozitif Çıktı

Son dakika haberine göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucunda evinde karantina altına alındığını belirtildi. İşte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Covid-19 testi pozitif çıkmasına dair detaylar konumuzda..


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 testinin pozitif çıkması sonrasında evinde karantinada olduğu belirtildi. Ekrem İmamoğlu bunu sosyal medya hesabında video olarak açıkladı. İşte sosyal medya hesabında şunları söyledi; 'Covid 19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim başladı. Sağlık durumum şu an iyi, ilgi gösteren herkese teşekkürler. Sağlığınıza ve önlemlere mutlaka dikkat edin, hepinizi seviyorum.' şeklinde bir paylaşım yaptı ve altına da kamera karşısına çıkıp Covid-19 testinin pozitif çıktığını belirtti.


Bakınız = Kadir Şeker'in Hapis Cezası Belli Oldu! Ne Kadar Hapis Yatacak?


Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabında paylaştığı video 'Kıymetli vatandaşlarımız. Ben sıklıkla aslında test olan birisiyim. Hatta çarşamba günü Covid testi oldu ve negatif çıkmıştı ama dün akşam saat 9 sıralarında ateşim yükseldi ve 38 derece ateşle hastaneye gelince dün akşamı hastanede geçirdim ve test olduk. Bugün itibarıyla pozitif olduğuna dair bir rapor oluştu.' şeklinde ifadelerde bulundu. Videonun devamında ise 'Şuan aslında iyim, ateşim fena değil, süreç devam ediyor. Tıbbi anlamda negatif diye yorumlayacağımız bir şey görünmüyor. İnşallah hayırlısıyla sağlığımıza kavuşacağız. Elbette bütün vatandaşlarımızın mutlaka dikkat etmesini istiyorum. Bu süreçte duyurularımızı hep yapıyoruz. Teması mümkün olduğu kadar azaltalım. Herkesin bu anlamda duyarlılık göstermesi şarttır. En büyük dileğim bu. Hepinizi çok seviyorum. İstanbul'da her şey çok güzel olmaya devam edecek. Hiç endişeniz olmasın. Süreç devam edecek. Herkes görevinin başında Allah'ın izniyle. Sizleri çok seviyorum, kendinize dikkat edin. İhtiyaç olduğunda ben size yine bu şekilde seslenmeye devam edeceğim.' şeklinde ifadelere yer verdi.


Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya üzerinde paylaştığı videoyu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Biz de tüm Covid-19 testi pozitif çıkanlara geçmiş olsun diler ve en kısa zaman içerisinde Allah'ın acil şifalar vermesi yönünde dualarımızı ediyoruz..


İlgili Konular

1- Özgü Namal'ın Eşi Ahmet Serdar Oral Kalp Krizi Geçirerek Yaşamını Yitirdi

2- Ermenistan Azerbaycan Savaşındaki Gerilim Devam Ediyor!

3- Aleyna'dan Sonra Annesi Gülay Uygun'da mı İntihar Etti?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..