Kabus Evi (Haunt) Film Konusu, Oyuncuları - Kabus Evi Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Ekim 2020 Perşembe

Kabus Evi (Haunt) Film Konusu, Oyuncuları - Kabus Evi Film İncelemesi

Kabus Evi (Haunt) Film Konusu, Oyuncuları - Kabus Evi Film İncelemesi
Kabus Evi (Haunt) Film Konusu, Oyuncuları - Kabus Evi Film İncelemesi

2020 filmleri arasında yerini almaya hazırlanan orijinal adı Haunt olan Kabus Evi filmi ne zaman vizyona girecektir? Kabus Evi film oyuncuları kimlerdir? Kabus Evi film konusu nedir? İşte korku filmleri türündeki yeni vizyona girecek olan Kabus Evi filmi hakkında merak edilen tüm detaylar film incelemesi adı altında sizlere.


1 saat 33 dakikalık bir süreye sahip olan Kabus Evi filmi, 30 Ekim 2020 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Korku filmleri ve gerilim filmleri türündeki Kabus Evi yönetmen koltuğunda Scott Beck ile Bryan Woods birlikte oturuyor. ABD yapımı filmin oyuncu kadrosunda Katie Stevens, Will Brittain, Lauryn Alisa McClain gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu yine yönetmen koltuğunda oturan ikili Scott Beck ile Bryan Woods kaleme alırken yapımcılığını ise Todd Garner, Mark Fasano, Vishal Rungta, Ankur Rungta ve Eli Roth birlikte üstlenmiştir.


Kabus Evi Film Oyuncuları

Filmde Harper karakterini Katie Stevens, Nathan karakterini Will Brittain, Bailey karakterini Lauryn Alisa McClain, Evan karakterini Andrew Caldwell, Ty Hoffman karakterini Phillip Johnson Richardson, Angela karakterini Shazi Raja, Mallory karakterini Schuyler Helford, Ghost karakterini Chaney Morrow, Clown karakterini Justin Marxen, Witch karakterini Terri Partyka, Vampire karakterini Justin Rose, Devil karakterini Damian Maffei, Sam karakterini Samuel Hunt ve DJ Poltergeis karakterini ise Brent Geisler canlandırıyor.


Bakınız = Korku Filmleri: Ölüm Günün Kutlu Olsun 2017 Film İncelemesi


Kabus Evi Film Konusu

Harper adındaki genç bir kadın sorunlu olan erkek arkadaşında zor da olsa yeni ayrılabilmiştir. Cadılar Bayramı'ndan bir önceki haftada bütün gücünü toplayıp ilişkisini bitiren genç kadın hayatına devam etmek için bazı adımlar atar. Bu adımlardan bir tanesi de Cadılar Bayramı'nda arkadaşlarıyla bir araya gelip eğlence amaçlı, tüm herkes tarafından perili olarak konuşulan ve ziyaretçilerin en büyük korkularından beslenerek daha da güç kazandığından bahsedilen bir ev içinde oyun katılmak olur. Harper oyun olarak gittiği bu perili evde karşısına hiç beklemediği dehşet veren olaylar çıkacak. İşte Cadılar Bayramı eğlencesi için katıldıkları bu oyunda bazı kabusların gerçek olduğunu öğrenecek olan genç grup, bakalım Kabus Evi adı verilen perili evden kurtulabilecekler mi?


Aslına bakarsak Kabus Evi konusu gayet iyi gibi duruyor olsa da burada filmin işleyiş ve akışının kaliteli olması oldukça önemli diyebiliriz. O nedenle Haunted House fragman izlediğimizde gayet kaliteli bir olduğunu ve yeni Testere serisi ortaya çıkabilir diyebiliriz. Korku filmi dediğimizde işte tam da bu diyebileceğimiz bir film gibi duruyor. Kan ve dehşetin çok olduğu bir film olması nedeniyle aile ve çocuklarla izlenecek bir film değildir.


İlgili Konular

1- Dehşetin Yüzü (The Nun) Hd Film İzle: 2018 Korku Seansı Spin-Offu

2- Hashtag Film Konusu, Oyuncuları - Hashtag Film İncelemesi

3- Star Wars (Yıldız Savaşları): Episode 9 Hd Film İzle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..