Polaroid Film Konusu, Oyuncuları - Polaroid Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Ekim 2020 Pazartesi

Polaroid Film Konusu, Oyuncuları - Polaroid Film İncelemesi

Polaroid Film Konusu, Oyuncuları - Polaroid Film İncelemesi
Polaroid Film Konusu, Oyuncuları - Polaroid Film İncelemesi

Korku filmleri severler için vizyona çok yakın zamanda giren Polaroid filmi incelemesi yapıyoruz. Peki Polaroid film konusu nedir? Polaroid filmi oyuncuları kimlerdir? İşte sizler için 2020 filmleri arasında yerini alan Polaroid filmi yorumları da dahil olmak üzere konumuz içerisinde film incelemesi adı altında detaylar paylaşıyoruz.


Polaroid vizyon tarihi olarak 16 Ekim 2020 tarihinde vizyona girdiğini belirtebiliriz. 1 saat 28 dakika süren Polaroid filmi yönetmen koltuğunda Lars Klevberg oturmaktadır. Korku filmleri türünde işlenen Polaroid filmi oyuncu kadrosunda Kathryn Prescott, Tyler Young, Katie Stevens gibi isimler yer alıyor. ABD ile Norveç ortak yapımı filmin senaryosunu Blair Butler kaleme alırken yapımcılığını ise Roy Lee, Chris Bender, Jake Wagner ve Jake Weiner birlikte üstlenmiştir.


Polaroid Filmi Oyuncuları

Bird Fitcher karakterini Kathryn Prescott, Connor Bell karakterini Tyler Young, Avery karakterini Katie Stevens, Entity karakterini Javier Botet, Joanne Flame karakterini Madelaine Petsch, Tyler karakterini Davi Santos, Devin karakterini Keenan Tracey, Kasey karakterini Samantha Logan, Mina karakterini Priscilla Quintana, Lena Sable karakterini Grace Zabriskie, Sherif Pembroke karakterini Mitch Pileggi, Kim Fitcher karakterini Shauna Macdonald, Linda karakterini Erika Prevost, Carolyn karakterini Janna MacDonald, Nurse karakterini Riley Raymer, Doug Fitcher karakterini Matthew Lumley ve Teen Scavenger karakterini ise Sam Humphreys canlandırmıştır.


Film Tavsiyesi = Garez Film İncelemesi: 2020 Korku Filmleri


Polaroid Filmi Konusu

Film konusu kısaca lisede herkes tarafından dışlanan Bird Fitcher adındaki kişinin üzerine kurulu diyebiliriz. Günlerden bir gün Bird Fitcher eski bir fotoğraf makinesi bulur. Bu fotoğraf makinesi Polaroid türünde bir fotoğraf makinesidir ve Bird bu makineyi çok sever. Tabi işler Bird'in makinede yanlış bir şeyler olduğunu anlamasıyla değişir. Bu yanlış durum ise kimin fotoğrafını çekerse o kişiler oldukça trajik bir şekilde ölmektedir. İşte genç kız ve onun beraberinde arkadaşlarının hayatta kalabilmesi adına bir günden daha az zamanları kalmıştır. Bird, lanetli olan bu fotoğraf makinesinin sırrını çözüp hem kendini hem de arkadaşlarını kurtarabilecek mi?


Polaroid Film Yorumum

Korku filmleri türünü işleyen Polaroid filmi Son Durak ile Halka filmlerinin karışımı tarzında bir film olmuş. Polaroid film yorumları arasına şunu ekleyebilirim ki, konu olarak çok farklı bir konuya sahip olmasa da ilgi çekici bir yanı olduğunu söyleyebilirim. Korku filmleri izlemeyi sevenlerin gerçekten tüyleri ürperecek bir film olduğunu düşünüyorum. Özellikle Polaroid fragman izleyenler göreceklerdir ki gayet etkileyici sahneleri mevcut. Şahsen filmi en kısa zaman içinde izlemeyi planlıyorum. Eğer ki Polaroid Türkçe dublaj izle seçeneği güzel bir yer bulabilirseniz tavsiyem o şekilde izlemeniz olacaktır. Çünkü sahnelere odaklanmanız sizi daha da korkutacaktır. Eğer ki düzgün dublaj seçenekleri yoksa zaten Polaroid Türkçe altyazı izle seçeneği her zaman ideal tercih olmalıdır.


İlgili Konular

1- Korku Seansı 3 - The Conjuring: The Devil Made Me Do It Film İncelemesi

2- Lanetli Gözyaşları Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri

3- Dengesiz (Unhinged) Film Konusu, Oyuncuları - Dengesiz Film İncelemesi

4- Bebek Bakıcısı 2: Katil Kraliçe - The Babysitter: Killer Queen Film İncelemesi

5- Dune: Çöl Gezegeni Film Konusu, Oyuncuları - Dune Film İncelemesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..