Türkiye'nin En İyi Otobüs Firmaları - En Popüler Otobüs Firmaları - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Ekim 2020 Pazar

Türkiye'nin En İyi Otobüs Firmaları - En Popüler Otobüs Firmaları

Türkiye'nin En İyi Otobüs Firmaları - En Popüler Otobüs Firmaları
Türkiye'nin En İyi Otobüs Firmaları - En Popüler Otobüs Firmaları

Seyahat etmek oldukça yorucu olabiliyor. Özellikle de kendi arabası olmayıp otobüs yolculuğu yapmak zorunda olanlar için seyahat etmek zulüm olabiliyor. İşte bu nedenle de otobüs yolculuğu yapacak olanlar en rahat otobüs firmaları hangileri olduğunu araştırıyor. Peki en iyi otobüs firmaları hangileri? Gelin birlikte en popüler otobüs firmaları hangileri olduğunu görelim.


Otobüs seyahati yapacak olan herkes yolculuk boyunca rahat edip, en iyi hizmeti almak ister. Sonuç olarak bunun için para ödüyorlar. İşte bu nedenle de yolculuğunu en iyi otobüs firmaları ile yapmak istiyorlar.. O zaman gelin en çok tercih edilen otobüs firmaları hangileri onların listesini paylaşalım.



EN POPÜLER VE EN İYİ OTOBÜS FİRMALARI

Aşağıda belirteceğimiz otobüs firmaları genel olarak 5 üzerinden oylandığında en iyi puanı alan otobüs firmalarıdır. Aralarında kendimizin de seyahat ettiği ve memnun kaldığı otobüs firmaları mevcut..


PAMUKKALE TURİZM

Genel olarak kullandığım otobüs firmaları arasında yer alıyor ve genele bakıldığında da en çok tercih edilen otobüs firmaları arasında yer alıyor. Diğer birçok otobüs firmasına göre fiyatları pahalı olsa da oldukça iyi hizmet veren otobüs firmaları arasında yer alıyor. Belirli aralarla kahve, kek, bisküvi gibi sunumlarının yanı sıra, koltuklarının konforlu ve televizyon ekranlarının çalışır durumda olması firmanın kalitesini gösteriyor olsa da bazı koltuklarda televizyon ekranlarının çalışmadığına da rastladığım yolculuklar olmuştur. Bazen kulakların olmaması sıkıntı olsa da muavinlerden rica ettiğinizde sizler için ayarlayabiliyorlar. Hizmet bakımında 5 üzerinden 4.8 puan aldığı görülüyor.


Bakınız = En İyi Seyahat Siteleri: Gezmeyi Sevenlere Gezi Rehberi Siteleri


KAMİL KOÇ

1926 tarihinde hizmet vermeye başlayan ve Türkiye'nin ilk otobüs firması unvanına sahip olan Kamil Koç otobüs firması da en çok tercih edilen otobüs firmaları arasında yer alıyor. Hatta 5 üzerinden 4.9 puan alarak zirvede yer alan firma diyebiliriz. Her ne kadar popüler bir otobüs firması olsa da kendi deneyimimle gördüğüm kadarıyla çalışmayan televizyon ekranlarının olduğu koltuklarda mevcuttur. Koltukları konforlu denebilecek düzeyde olduğunu söyleyebilirim. Fakat en arka koltuklarda pek yolculuk yapmanızı tavsiye etmem. Yine de şunu belirtmek isterim ki, diğer birçok otobüs firmasına göre en iyi hizmet veren otobüs firmaları arasında yer almayı hak ediyor. Fiyat konusunda da Kamil Koç firması da pahalıya kaçmış desek doğru olacaktır.


METRO TURİZM

Daha önce seyahat ettiğim ve pekte rahat bir yolculuk yapmadığım Metro Turizm de en popüler otobüs firmaları arasında yer alıyor. Genel olarak televizyon ekranların bozuk olduğu ya da bozuk olmasa da seslerinde sıkıntılar olduğunu söyleyebilirim. 1992 tarihinde kurulan firmanın ya bana kötü arabaları denk geldi ya da 5 üzerinden puanlandığında alınan 4.6 puanda sıkıntı var..


SEÇ TURİZM

Seç Turizm'de en çok tercih edilen otobüs firmaları arasında yer alıyor. Daha önce bir defa yolculuk yapma fırsatı bulduğum Seç Turizm'de konforlu bir yolculuk yaptığımı söyleyemem. Koltuklarından bazıları arkaya doğru yatmazken, televizyonlarından bazıları ise sorunlu olduğu dikkatimden kaçmadı.


Bakınız = Filipinler'de Tatil Yapılabilecek Harika Ötesi 11 Muhteşem Ada


Diğer en popüler otobüs firmaları arasında Ulusoy Turizm, Esadaş Turizm, Ben Turizm, Süha turizm gibi otobüs firmaları yer alıyor. Bu firmalarla daha önce hiç yolculuk yapmadığım için net bir fikir verme şansım yok. Olur da yolculuk yaptığım bir otobüs firması olursa, o zaman fikirlerimi belirtmek için konumuzu güncelleyebilirim.


NİLÜFER TURİZM

Aslında en çok tercih edilen otobüs firmaları arasında yer almıyor fakat kendi deneyimimi paylaşmak için Nilüfer Turizm firmasını da eklemek istedim. Yine bu firma ile de seyahat etme fırsatı yakalamıştım. en iyi otobüs firmaları arasında yer almıyor olsa da yine de verdikleri rahat ve konforlu hizmet ile listemde yer almayı hak ediyor..


En iyi otobüs firmaları hakkında bazı bilgiler sunmaya çalıştık. Sonuçta bir yolculuk yapılacaksa ve bu otobüsle olup para ödenecekse, insan biraz konfor bekliyor. İşte bizde bu nedenle elden geldiği kadar kaliteli hizmet veren otobüs firmaları arasında birkaçından bahsettik.


İlgili Konular

1- En Ucuz Uçak Bileti Alabileceğiniz En Uygun ve Güvenilir Siteler

2- 2018 Yılının Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen İlk 10 Şehri Açıklandı

3- Avrupa Ülkeleri Arasında Dünya Turu Yapabileceğiniz 15 Vizesiz Ülke

4- Belçika'nın Başkenti Brüksel'de Her Sene Arabasız Gün Etkinliği


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..