Bittorrent Coin Geleceği - BTTC Coin Hangi Borsada Alınır? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Ocak 2022 Cumartesi

Bittorrent Coin Geleceği - BTTC Coin Hangi Borsada Alınır?

Bittorrent Coin Geleceği - BTTC Coin Hangi Borsada Alınır?

Bittorrent coin geleceği
özellikle yeni güncelleme yapılarak BTTC coin olmasıyla daha çok merak edilen konulardan bir tanesi oldu. Peki Bittorrent coin (BTTC) kaç TL? İşte Bittorrent coin hangi borsada, yorum ve analiz gibi merak edilen detaylar.

BitTorrent Coin Nedir ve Kimin?

BitTorrent Coin nedir ve kimin olduğu kısaca Çinli teknoloji girişimci Justin Sun'ın olduğu bilinmektedir. BitTorrent şirketi kurucuları Amerikalı yazılımcı Bram Cohen ile Hinli-Amerikalı girişimci Ashwin Navin olarak bilinmektedir.

BitTorrent Coin Kaç TL?

Bittorrent (BTTC) coin kaç TL, TRON Protokolü tarafından başlatılan Layer - 2 çapraz zincir ölçekleme çözümü olan BTTC Chain zincirini kullanmaya başlayan Bittorrent coin şuanda 0.00002832 TL fiyatından işlem görüyor. BTTC Chain ağına geçmeden önce ise 0,037 TL fiyattan işlem gören Bittorrent coin'in piyasa değeri ise 22.136.385.696 TL olarak görülüyor. BitTorrent Coin son 24 saatte yüzde 0.67 oranında değişim gösterdi.

Bittorrent Coin Hangi Borsada?

Bittorrent (BTTC) coin hangi borsada alınır, şuan için Binance, KuCoin, LBank, Bithumb gibi borsalardan alım satım işlemi yapılabiliyor.

BitTorrent Yorum 2022

Bittorrent yorum, piyasaya sürüldükten sonra en yükse seviyeleri gören Bittorrent coin, bir anda büyük bir düşük yaşayarak 3 kuruşların altına kadar gerilemişti. Şimdilerde BTTC Chain zinciri üzere geçmesiyle hanesine bol sıfır yazdırdı. Bu da ilerleyen zamanlarda sıfır atma şansı olabileceğini gösteriyor.

Bittorrent Coin Analiz

Bittorrent coin analiz, BTTC Chain ağına geçiş yapmasıyla farklı bir fiyat üzerinden piyasada yer edinen fakat eklenen sıfır kadar değerinde coinlerin hesaplardaki BTT'lere ekleneceği açıklanmıştı. Yani elinizde 1000 BTT varsa yapılan güncelleme ile bu 1000000 BTTC'ye çıkarılacağı belirtilmişti. Bittorrent coin grafik bazlı bakıldığında ise son 24 saat yüzde 0.67 oranında bir yükseliş gösterdiği fakat ilerleyen zamanlarda bu oranın daha da yükselebileceği öngörülüyor.


İlgili Konular

  1. Oppa Token Hangi Borsada Alınır? Oppa Coin Kaç TL?
  2. Bitcoin'e Rakip Litecoin Nedir-Litecoin Nasıl Alınır?


NOT: Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Konu içerisinde yazan herhangi bir bilginin doğruluğu konusunda Kurgu Gücü sitesi garanti ve yatırım tavsiyesi vermez. Yapacağınız tüm işlemleri kendi isteğinizle yaptığınızı Kurgu Gücü sitesinin konu içerisinde verdiği bilgilerden doğacak olan hukuksal da dahil olmak üzere sorunlardan sorumlu olmadığını unutmayınız. Yapacağınız her işlemi kendi isteğinizle yaptığınızı ve Kurgu Gücü sitesinin yatırım tavsiyesi vermediğini unutmayınız. Kripto paralar arz ve talep ilişkisine göre hareket ettiği için elinizdeki parayı kaybetme riskinizin olduğunu bilerek hareket etmeniz gerektiğini unutmayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..