En İyi Ben Yaparım Demek Çok Basit, Sadece: Yeter ki İste - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Mart 2017 Pazar

En İyi Ben Yaparım Demek Çok Basit, Sadece: Yeter ki İste

En İyi Ben Yaparım Demek Çok Basit, Sadece: Yeter ki İste - Kurgu Gücü

Bir işin üstesinden gelebilmek için kendimize şu cümleyi '' En iyi ben yaparım '' ı söylememiz gerekiyor. Benden başkası bunu yapamaz diyebiliyorsak o zaman işin üstesinden geldik demektir. Her şey beyinde bitiyor arkadaşlar. Beyninizi kontrol ederseniz, her türlü sorununuzu çözebilirsiniz demektir. Beyin içgüdüsel olarak kendi reflekslerini oluşturmuştur ve o içgüdüsel refleksleri tetikleyen bir durum olduğunda hemen işleve geçer. Fakat bu içgüdüsel refleksleri sizler kontrol edip, değişkenliğe uğratabilirsiniz.



Gücün senin elinde olduğunu bil. Gücü sen kontrol etmelisin. Başkası senin gücünü kontrol etmemeli. Fakat çoğu insan bunun farkında değil. Başkalarının himayesi altında olmak insanı ne kadar rahat hissettirebilir ki ? Bir yanlış yaptığında sana kızacaklar diye korkman ne kadar doğru? İnsanlar hata yapa yapa olgunlaşıyorlar. Bir işe ben hata yaparım diye başlamaktan korkarsanız, hayatta zaten hiçbir zaman yer edinemezsiniz. İlk başlarda hatalarınız olacak. Belki bir şeyi 2 defa , belki 3 defa hatta 4 defa yapmayı deneyeceksiniz ama yapamadığınızı fark edip pes etme noktasına geleceksiniz, gelmeyin. İşte o pes etme noktasında daha da ısrarcı olun. Olun ki 4. ye olmayan o iş, 5. de mutlaka bir getiri sağlayacaktır. Ne demişler ; Başlamak Başarmanın Yarısıdır. O yüzden önce başlayın ve yolunuza pes etmeden devam edin. Pes etmediğiniz sürece kazanmaya daha yakınsınız demektir.


İlginizi Çekebilir : Telefonda olması gereken ve aranan özellikler nelerdir ?

En iyi ben yaparım demeli insan. Çevrenizde size destek olanda olacaktır , köstek olanda. Fakat siz köstek olanların ; '' Sen denedin olmadı , bırak başka bir şey bulursun '' gibi sözlerine kanmayın. Sizi teselli ettiklerini sanırlar fakat bilmezler ki sizi yolunuzdan etmişler ve hedefinize ulaşmanıza engel olmuşlardır. Sen bunu başarabilecek yeteneğe sahipsin. Çevrenizde size hata yaptığınızda kızacak değil de sen bunu başarabilecek kapasitedesin, pes etme hataların elbet olur ama en sonunda doğru hedefe ulaşırsın diyebilecek insanlar olsun. O zaman başarmaya bir adım daha yakınsınız demektir.
Lise zamanlarımda bir arkadaşımla kendimize sembol olsun diye bir cümle öbeği oluşturmuştuk. YETER Kİ İSTE , bu cümle sayesinde belki de çoğu şey başarmışlığımız vardır. Çünkü bir insan istediği zaman her şeyi yapabilecek güce sahip. Güç, YETER Kİ İSTE'mende bağlı. Sitemizin adresinde de yazdığı gibi kurgücü.com , gücü sen kur. Kurgu Gücü blogumuzu oluşturma amacımız zaten siz değerli ziyaretçilerimize gücün kendi elinizde olduğu kanıtlayabilmektir.



Kendinizi motive edecek semboller bulun ya da kendinize güç verecek cümleler kurun. Her şey beyninize yönlendirdiğiniz isteklerle sınırlı. Pozitif enerjiyi beyne yollarsanız , önünüze de pozitif sonuçlar çıkacaktır. Tek yapmanız gereken Beyninizi daha olumlu şeylere yönlendirmektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..