Hayat ve Aşk Arasında Kalmak İnsanlara Bahşedilen Muhteşem Seçim - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

11 Mart 2018 Pazar

Hayat ve Aşk Arasında Kalmak İnsanlara Bahşedilen Muhteşem Seçim

Hayat ve Aşk Arasında Kalmak İnsanlara Bahşedilen Muhteşem Seçim - Kurgu Gücü

Eski sevgilisini gören genç adam anılarını hatırlıyor fakat her ikisi de yollarını farklı yerlere çevirmişler. Hayatın cilvesi de şu ki ya insanlar gerçekten sevmiyor zevkine bakıyor işin, ya da hayat seven insanları bir araya getirmiyor. Sanki aşk farklı yaşanıyor bu şehirlerde. Doğru İnsanı bulmak için çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmek yerine, karşınızdaki insanı tam tamına tanımadan hayatınızın en orta yerine almayın.



Bazen öyle şeyler arasında kalıyoruz ki karar veremeyecek duruma geliyoruz. Fakat bir karar her zaman vermek zorunda oluyoruz. Bazen insan yaşamına devam edebilmek için hayatına devam etmesi gerekiyor, bazende hayatının devam edebilmesi için aşık olmak istiyor. İşte bu noktada hayat ve aşk arasında kalmak geliyor.

Ya hayatına aşksız devam edeceksin ya da aşkınla hayatının daha kötü olmasını seçeceksin. Çünkü aşk öyle bir şeydir ki, unutamazsın. Unutmaya çalışırsın ama bir defa onun kokusunu, kendisini ya da onu hatırlatacak bir şey gördüğünde içinin cız ettiğini anlarsın. Fakat bilirsin ki artık o başkasıyladır, sen başkasıylasındır. Eskiyi unutup gelecek bakmak zorunda olduğunu anlarsın.




Hayatta güzel şeyler olduğu kadar acı şeyler olduğunu da unutmamak gerek. Her şeyi olduğu gibi kabullenmeyip olmasını istediğiniz gibi şekillendirmeye çalışmak gerek.

Hayatta beklenen mi olmak istersiniz bekleten mi olmak istersiniz sorusunu cevabını da iyice bir düşünmenizi öneririm. Çünkü öyle bir an geliyor ki en değer verdiğiniz insan bile sizi yarı yolda bırakabiliyor. Bunu yapmaz dediğiniz insanlar sizi sırtınızdan bıçaklayabiliyor. Verdiğiniz değerin kıymetini bilmeyenlere uzun geri dönüşü olmayan bir yol verin ki geri dönmeye çalışsalar da dönemesinler. Çünkü hayatınızda ne kadar gereksiz insan barındırırsanız o kadar hayatınız boş bir şekil alır. Siz siz olun hayat ile aşk arasında kalmak gibi bir şey yaşamamaya bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..