HTC Desire 530 Cep Telefonunda '' N '' Simgesi Ne Anlama Geliyor ? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Mart 2017 Cumartesi

HTC Desire 530 Cep Telefonunda '' N '' Simgesi Ne Anlama Geliyor ?

HTC Desire 530 Cep Telefonunda '' N '' Simgesi Ne Anlama Geliyor - Kurgu Gücü
HTC Desire 530 Cep Telefonunda '' N '' Simgesi Ne Anlama Geliyor ?
Bildiğiniz ve göründüğü üzere rekabet artıkça piyasaya yeni yeni telefonlar çıkmaya başladı. HTC de oldukça kullanışlı göze hoş gelen bir telefon modeli. Bu modellerde olan HTC Desire nin başlangıç serisi olan HTC Desire 530 da en üstte internet simgesinin yanında N harfine benzeyen bir simge çıkmaktadır.


Çoğu kişi bu simgenin ne işe yaradığını bilmediği için İnternet üzerinden araştırarak bulmaya çalışıyor. Peki N Simgesi ne anlama geliyor ? Yani çoğumuzda o simgenin oradan kalması için o sistemi kapatmak istiyor. Bunu bende yaşadığım için, sinir bozucu bir durum olduğunu biliyorum. Kurgu Gücü olarak bu konu hakkında size bilgi verip nasıl ulaşacağınıza yardımcı olmak istedik.


N Simgesini Nasıl Kapatıp Açabilirim ?

İlginizce Çekebilir = 2018 Yılının En Çok Satan Akıllı Cep Telefonları Listesi


Öncelikle HTC Desire 530 Telefonunuzun en üst tarafından aşağıya doğru ekranı çekin. Daha sonra orada çıkan dişli simgeye tıklayarak ayarlara girin. Ayarlara normal menüden de girebilirsiniz. Açılacak olan ekranda '' Daha '' yazan yere tıklayın ve NFC yazan yer '' ON '' yani açıktır. Ona tıklayarak '' OFF '' yapın.

İşlemimiz bu kadar OFF yaptıktan sonra simge oradan kalmış olacaktır.

Açık olduğunda ne işe yarar diye merak ediyorsanız ; ON olduğunda Telefonunuz başka cihazla temasa geçtiğinde veri alışverişine izin vermiş olursunuz. Kısacası budur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..