2018 Fifa Dünya Kupası Arjantin 1-1 İzlanda Maçı Detayları - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

16 Haziran 2018 Cumartesi

2018 Fifa Dünya Kupası Arjantin 1-1 İzlanda Maçı Detayları

2018 Fifa Dünya Kupası Arjantin 1-1 İzlanda Maçı Detayları - Kurgu Gücü

Arjantin - İzlanda maçı detaylarını sizler için paylaşıyor. İlk gol dakika 19 da Kun Aguero dan geldi ve maç hızlı başladı. Fazla geçmeden dakika 23 de Alfred Finnbogason un attığı golle Finlandiya maçta eşitliği sağladı ve durum 1-1 oldu. Geri kalan dakikalarda her iki takımda oldukça çok pozisyona girdi. Fakat ilk yarı sonucunda eşitlik bozulmadı ve 1-1 lik beraberlikle ilk yarı sonuçlandı.

İkinci yarı başladı ve dakika 63 de ceza sahası içinde Aguero ya yapılan faulde penaltı kazanan Arjantin, Messi'yle penaltıyı değerlendiremedi.


Dakika 74 maçta hala Arjantin'in baskısı devam etse de 1-1 lik eşitlik hala bozulmuş değil. İzlanda kalecisi Hannes Halldorsson bu maçta olağanüstü performans sergiledi ve Arjantinli oyunculara gol fırsatı tanımadı.

Maçın 90 dakika sonucunda 1-1 lik eşitliği bozan taraf olmadı ve maç 1-1 sonuçlandı. Messi gibi bir oyuncu penaltı kaçırırsa olacak olan sonuç buydu. İzlanda çok sağlam defans yaptı zaten oyuncuları da çok kalıplı oyuncular.

Kurgugücü'nü takipte kalınız. Kurgücü.com un diğer konularına göz atmayı unutmayınız.

1 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..