2018 Dünya Kupası Fransa 2-1 Avustralya - Fransa 3 Puanla Başladı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

16 Haziran 2018 Cumartesi

2018 Dünya Kupası Fransa 2-1 Avustralya - Fransa 3 Puanla Başladı

Fransa-Avustralya maçı hakkında detayları paylaşıyor. Fransa kaliteli kadroya sahip ve bu dünya kupası favorilerinden biri. Fakat Avustralya karşısında pek bir varlık gösterebildikleri söylenemez. Maçın ilk yarısında gol olmadı ve Fransa'nın üstün futbol oynaması beklenirken Avustralya daha fazla atağa giren takım oldu. Aslında Fransa'nın kadro kalitesine bakıldığında bu takımla önüne gelene 5 atar denebilecek bir kadroları var ama işte ilk yarı pek atak yapamadılar.



İkinci yarı başlamasının ardından Fransa biraz daha maç hakimiyetini eline alarak dakika 58 de Antoine Griezmann ın Penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı. Fakat Fransa'nın sevinci fazla sürmedi ve dakika 62 de Mile Jedinak'ın penaltıdan attığı golle durumu 1-1 getirdi. Fransa'nın sevinci kursasında kaldı. Her iki takımda golleri penaltıdan attı. Maçta baskısını iyice arttıran Fransa Dakika 80 de Olivier Giroud yaptığı Paul Pogba ya yaptığı asistle bir kez daha öne geçirmeyi başardı. Maçın 90 dakikası sonucunda Fransa , Avustralya'yı 2-1 yenmeyi başardı.
Aslında ilk yarıya bakarak hareket edecek olsaydık Fransa'nın o futbolla maç kazanması çokta ikna edici olmazdı. Fakat ikinci yarıya hızlı başladılar ve baskılı oyununu sahaya yansıtmayı az da olsa başardılar. Avustralya da elinden geleni yapsa da sadece 1 gol atabildiler o da penaltıdan oldu. Maçtan galip ayrıldılar. Dünya Kupası grup ilk maçında Fransa 3 puan ile başladı.

Kurgücü.com un diğer konularını da incelemeyi unutmayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..